reklama
Just_me89
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, mu już po wizycie. Maleństwo zdrowe, wszystko ma na swoim miejscu. Kość nosowa jest, przezierność 1.56. Lekarz powiedział, że ręki nie da uciąć ale chyba chłopak będzie . No i okazało się, że od ostatniej wizyty schudłam 1kg .
Same dobre wiadomościHej dziewczyny, mu już po wizycie. Maleństwo zdrowe, wszystko ma na swoim miejscu. Kość nosowa jest, przezierność 1.56. Lekarz powiedział, że ręki nie da uciąć ale chyba chłopak będzie . No i okazało się, że od ostatniej wizyty schudłam 1kg .
Super cieszę sięJa właśnie wróciłam z prenatalnych. Według usg wszystko ok. Teraz czekam tydzień do odbioru wyników badań z krwi. Niestety nie usłyszałam jaka płeć ale dla mnie najważniejsze, że zdrowe
Pettitbelle
Fanka BB :)
Dziewczyny sorki bo pytanie disgusting tez robicie czarna kupę ??
Spokojnie ☺ ja tak mam od czasu jak biorę Prenatal duo. Do tego w pakiecie wzdęcia. To przez dużą dawkę żelaza. Myślę zamienić Omegamed optima forte bo lepiej się po nim czułam w poprzedniej ciąży.Dziewczyny sorki bo pytanie disgusting tez robicie czarna kupę ??
PaulinaJu
To od żelaza. Chociaż ja ostatnio mam zatwardzenie .Dziewczyny sorki bo pytanie disgusting tez robicie czarna kupę ??
Jak mnie dziś mój stary wkurzył. Jak w ciąży się nie denerwować ? nie da się. Szukamy mieszkania i wiecznie kręci nosem. Już dawno się tak nie pokłóciliśmy. Ja chyba mam mało cierpliwości teraz.
Pettitbelle
Ja tez biorę prenatal duo to chyba zależy od ciąży bo ja znowu nie mam żadnych dolegliwości wiec może to niekoniecznie od tabletekSpokojnie ☺ ja tak mam od czasu jak biorę Prenatal duo. Do tego w pakiecie wzdęcia. To przez dużą dawkę żelaza. Myślę zamienić Omegamed optima forte bo lepiej się po nim czułam w poprzedniej ciąży.
reklama
Pettitbelle
Haha biedny chłop ;D ale mieszkanie poważna sprawa , ja na swojego nakrzyczała przez telefon ze chce lodaTo od żelaza. Chociaż ja ostatnio mam zatwardzenie .
Jak mnie dziś mój stary wkurzył. Jak w ciąży się nie denerwować ? nie da się. Szukamy mieszkania i wiecznie kręci nosem. Już dawno się tak nie pokłóciliśmy. Ja chyba mam mało cierpliwości teraz.