reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mi koleżanka ostatnio powiedziala ze odkąd mam dzieci to nie mam dla niej czasu a i do tego teskt jeszcze Wam się trzeciego zachciało to już ten kontakt jest bez sensu 🤷‍♀️🤷‍♀️ 12 lat znajomości 😲😲
To „pojechała” koleżanka 😱
Moja niczego złego nie miała na myśli wręcz zaakceptowała środę, to ja zle to odebrałam 😏 tez ma dwójkę dzieci. Jedna jej córka chodzi do klasy z moim młodszym synem.

dzisiaj mam beznadziejny dzień, popołudniu spałam a ja tego tak nie nawidze a zdarza mi się coraz częściej. Po prostu silniejsze to jest ode mnie. Kładę się i zasypiam. Wczas wstaje rano bo po 6, najpóźniej o 7. A czasami ciężko mnie było dobudzić koło 9 w weekendy bo w tygodniu musiałam stawać o 7.30 i tez był problem.
a teraz od rana zwarta i gotowa to w dzień mnie spanie bierze 🤦‍♀️ Wieczór szybko zasypiam. A zawsze było odwrotnie ze do 1-2 w nocy nie spałam.
Niech się moderator do mnie zgłasza, a raczej chętna na moderatora grupy zamkniętej. Nic tam nie będzie do roboty, a raczej nie sądzę żeby coś było, ale musi być oficjalnie i już.

Ja nadal myślami tylko przy tej mojej amniopunkcji. Ale przyjaciółka mnie pociesza że z taką statystyką mam większe prawdopodobieństwo że zachoruje na koronawirusa i umrę niż że urodzę chore dziecko... Dziwne ale mnie to pocieszyło [emoji6]

Mdłości wróciły w dniu kiedy skończyły mi się migdały może jest jakaś zależność... Poza tym dziecko mi dorasta, dziś symulował ból gardła żeby nie iść do przedszkola...[emoji1751] Ale chociaż się przyznał później [emoji6]
przyjaciółka ma chyba racje 😄 to będzie zdrowe dziecko!! Zobaczysz 😉

reklama
Ja miałam tak przedwczoraj że nie funkcjonowałam przez ból głowy. Nacieralam czolo i skronie amolem. W międzyczasie zimne okłady. To przynosiło chwilowa ulgę

reklama
Do góry