reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mnie też ta głowa ostatnio tak boli... dziś chyba 4 albo 5 dzień z rzędu. Nawet w nocy mnie bolała i się aż obudziłam. Też biorę paracetamol. Może to przez te zawirowania z pogodą...

Myślałam że to nie ma znaczenia że działa cały czas tak samo czy świeży czy stary
Z mojego doświadczenia ma to znaczenie, świeży działa lepiej, jest bardziej intensywny jak nie jest taki zwietrzały. Tak samo na katar polecam inhalacje z amolu, do gorącej wody wlać kilka kropel amolu i inhalować się przez kilka minut. Pomaga bardzo :)

Ja mam wszystko typowo chlopiece więc gdyby była.dziewczynka to.cala wyprawka na nowo ;) na synka mąż kupował.sam.bo ja leżałam w szpitalu więc się nie nacieszylam ;( Tak.planujemy 4 z różnica 2-3 lata między dziećmi akurat ostatnie bym rodziła mając 30-31l ;)
Ale fajnie 😁 ja teraz będę mieć po porodzie 30 przy 3 cc i tak myślę że późno zaczęliśmy 😁

reklama
Do góry