Myślałam że to nie ma znaczenia że działa cały czas tak samo czy świeży czy staryTak tak, amol też czyni cuda. Tylko koniecznie świeży
reklama
Mi lekarka powiedziała ze jak boli i nie przechodzi to 2 tabletki Appapu (1 jest bez sensu nie pomoże)Mnie boli od wczoraj i to tak że nie mogę wytrzymać, a nie brałam nic bo nie chce bez lekarza, ale czuję że zwariuje zaraz
Ja ostatnio dzień w dzień od przed 5 na nogach a o 10 już , ledwo patrzę na oczy a jak w dzień jest drzemka to wieczór ciężko zasnął i tak źle i tak nie dobrze
Olka_Monolka
Fanka BB :)
Z mojego doświadczenia ma to znaczenie, świeży działa lepiej, jest bardziej intensywny jak nie jest taki zwietrzały. Tak samo na katar polecam inhalacje z amolu, do gorącej wody wlać kilka kropel amolu i inhalować się przez kilka minut. Pomaga bardzoMyślałam że to nie ma znaczenia że działa cały czas tak samo czy świeży czy stary
Ale fajnie ja teraz będę mieć po porodzie 30 przy 3 cc i tak myślę że późno zaczęliśmyJa mam wszystko typowo chlopiece więc gdyby była.dziewczynka to.cala wyprawka na nowo na synka mąż kupował.sam.bo ja leżałam w szpitalu więc się nie nacieszylam ;( Tak.planujemy 4 z różnica 2-3 lata między dziećmi akurat ostatnie bym rodziła mając 30-31l
Marvelka89
Ja będę mieć 32 lata po porodzie maz 34 i na tym kończymy rozmnażanieAle fajnie ja teraz będę mieć po porodzie 30 przy 3 cc i tak myślę że późno zaczęliśmy
Olka_Monolka
A ja 30, a dopiero zaczęliśmyJa będę mieć 32 lata po porodzie maz 34 i na tym kończymy rozmnażanie
Ja się też ostro zastanowię zwłaszcza z tymi wymiotamiJa będę mieć 32 lata po porodzie maz 34 i na tym kończymy rozmnażanie
reklama
Ja skonczylam w sierpniu 30 jak będę rodzic rocznikowo będzie 31 i na tym koniecJa się też ostro zastanowię zwłaszcza z tymi wymiotami