reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
W pierwszych tygodniach zawsze bije szybciej, potem sie normuje :) Malo tego jesli liczysz na chlopczyka to jestes na dobrej drodze. Podobno ponizej 150 jest chlopczyk- poprostu sa leniwi😂 nie wiem czy to prawda ale u mnie sie sprawdzilo:)
U mnie tętno 120
Może sprawdzi się na chłopczyka ? Przy córce miałam większe coś w tym jest 🤪

Tak właśnie obstawiam chłopczyka 😁😀 w sumie racja dziewczynki zawsze bardziej obrotne 😂
Jest jeszcze drog
U mnie tętno 120
Może sprawdzi się na chłopczyka ? Przy córce miałam większe coś w tym jest 🤪
[/QUOTE jest jeszcze inny poglad. Jesli sluchasz bijacego serduszka i wydaje sie jakby pociag jechal to bedzie chlopczyk, natomiast jesli slyszysz galop koni to dziewczynka. To tez sie u mnie sprawdzilo. Nawet na porodowce polozne klocily sie ze mna ze dziewczynka a ja nieuparcie mowilam ze chlopczyk 😂 nie chcielismy z mezem wiedziec wczesniej 😂

My zaczynamy 8 smy tydzien .I serio nic nie czuje . Juz bym chciala zeby byl kolejny tydz , pon . I wizyta u lekarza . Strasznie sie boje uslyszec najgorszej wiadomosci :( Widzialam serduszko . Musi byc dobrze, prawda ?

My zaczynamy 8 smy tydzien .I serio nic nie czuje . Juz bym chciala zeby byl kolejny tydz , pon . I wizyta u lekarza . Strasznie sie boje uslyszec najgorszej wiadomosci :( Widzialam serduszko . Musi byc dobrze, prawda ?
Będzie dobrze , musi !! Ja tez się ciagle stresuje bo co jakiś czas mam te dziwne plamienia .., ale kazał przyjść za 3 tygodnie bo według USG wszystko jest Okey ...

Ty sie ciesz ze nie masz mdlosci, i dobrze sie czujesz😜 Powiem tak nie ma sie co stresowac bo co ma byc to bedzie. A taki stresik tez nie robi za dobrze dzidzi 🤷‍♀️
Ja tez zaczelam 8tc i czuje wszystko, no mowie tak zle to jeszcze sie nie czulam 🤮😵🥴 w zadnej ciazy.... Dobrze ze narazie jeszcze maz jest to mi pomaga. W niedziele wyjezdza i ja nie wiem co wtedy zrobie 😭. Jestem wrakiem człowieka...

Dziewczyny jeszcze pytanie z innej beczki , co z farbowaniem włosów w 1 trymestrze ciąży ? Można nie można ? 🤭🧐
Ja farbowalam bo juz dluzej by nie dala rady 🤷‍♀️
W pierwszej ciazy bylam w szkole fryzjerskiej i lekarz wtedy mi powiedzial ze jezeli mi nie przeszkadza praca z produktami to spokojnie moge pracowac. Czyli jak raz w tych 3 miesiacach pomalujemy to sie nic nie stanie 😜

reklama
Ja farbowalam bo juz dluzej by nie dala rady 🤷‍♀️
W pierwszej ciazy bylam w szkole fryzjerskiej i lekarz wtedy mi powiedzial ze jezeli mi nie przeszkadza praca z produktami to spokojnie moge pracowac. Czyli jak raz w tych 3 miesiacach pomalujemy to sie nic nie stanie 😜
Ja farbuje na rudo , i już od 2 mc nie farbowałam odrost mam ciemny ( spory ) i jeszcze spłukany kolor .... dlatego się zastanawiam , czy farbować czy może jeszcze się wstrzymać 🤭😄

Do góry