Wiem o czym mówisz ja jeszcze mam dziewczyny chore oczywiście mnie też złapałoTy sie ciesz ze nie masz mdlosci, i dobrze sie czujesz Powiem tak nie ma sie co stresowac bo co ma byc to bedzie. A taki stresik tez nie robi za dobrze dzidzi
Ja tez zaczelam 8tc i czuje wszystko, no mowie tak zle to jeszcze sie nie czulam w zadnej ciazy.... Dobrze ze narazie jeszcze maz jest to mi pomaga. W niedziele wyjezdza i ja nie wiem co wtedy zrobie . Jestem wrakiem człowieka...
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Taki mamy klimat zeby wakacje taka pogoda bylaWiem o czym mówisz ja jeszcze mam dziewczyny chore oczywiście mnie też złapało
Marvelka89
Bardzo mi przykro współczuję Żadna matka nie powinna przez to przechodzić. Też w ostatniej straconej dowiedzialam sie w ten sposób juz z dwojga złego lepiej przezyc poronienie samoistne i dowiedziec sie w zaciszu domowym . Trzymaj sie kochana przezyjesz i po żałobie bedziesz silniejszaŻegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bic jestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
PałkaZapałka
Ja się powstrzymam do września . Odrost mam spory ale czytałam różne opinie tym bardziej że ja rozjaśniam trochę włosyDziewczyny jeszcze pytanie z innej beczki , co z farbowaniem włosów w 1 trymestrze ciąży ? Można nie można ?
PałkaZapałka
Czy wam też niektóre objawy przychodzą z dnia na dzień?
Jutro mam wizytę. Czy powinn dostać jakieś dokumenty? Np jakieś potwierdzenie, że jestem w ciąży? Jest coś takiego w ogóle?
Jutro mam wizytę. Czy powinn dostać jakieś dokumenty? Np jakieś potwierdzenie, że jestem w ciąży? Jest coś takiego w ogóle?
Invicta
Trzeba wierzyc ze będzie dobrze tylko tak możemy nie stresować maluszkaMy zaczynamy 8 smy tydzien .I serio nic nie czuje . Juz bym chciala zeby byl kolejny tydz , pon . I wizyta u lekarza . Strasznie sie boje uslyszec najgorszej wiadomosci Widzialam serduszko . Musi byc dobrze, prawda ?
Ja po wizycie. Serduszko pięknie bije. Po plamieniach ani śladu. Lekarz powiedział że mam małego krwiaczka i to mogło być przyczyną. Narazie zostaję na luteinie i mam się oszczędzać. Następna wizyta za 2 tyg. Piękny widok takie bijące ❤
Asiorekk89
Tez mam małego krwiaczka , i z tego krwiaczka plamie .. oby znikł za 3 tygodnie .. bo już się wujka googla naczytałam jakie to niebezpieczne dla dziecka , kiedy masz termin ?Ja po wizycie. Serduszko pięknie bije. Po plamieniach ani śladu. Lekarz powiedział że mam małego krwiaczka i to mogło być przyczyną. Narazie zostaję na luteinie i mam się oszczędzać. Następna wizyta za 2 tyg. Piękny widok takie bijące ❤
Niedobrana
Aktywna w BB
Czy wam też niektóre objawy przychodzą z dnia na dzień?
Mi objawy przychodzą jak chcą. Nie ma reguły. Wczoraj np. umierałam, a dzisiaj 10h w pracy i mogłabym jeszcze skoczyć na siłownię.
Mnie kadrowa prosiła żebym wzięła następnym razem od lekarza zaświadczenie od ciąży, więc chyba jest coś takiego . Ale jak chciałam mieć szybciej badania to wystarczyła książeczka ciąży.
reklama
PałkaZapałka
Książeczka ciąży jest zakładana przy pierwszym USG? Nie wiem czego jutro oczekiwać i o co pytać.Mi objawy przychodzą jak chcą. Nie ma reguły. Wczoraj np. umierałam, a dzisiaj 10h w pracy i mogłabym jeszcze skoczyć na siłownię.
Mnie kadrowa prosiła żebym wzięła następnym razem od lekarza zaświadczenie od ciąży, więc chyba jest coś takiego . Ale jak chciałam mieć szybciej badania to wystarczyła książeczka ciąży.
Nie chcę jeszcze zgłaszać w pracy bo nie chce nikomu mowic- tylko mąż wie nikt inny. Ale w razie "W" wolę mieć takie poświadczenia czy cos