reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Żegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bic😔 jestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
Tak bardzo mi przykro 😔

reklama
Żegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bic😔 jestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
Przykro mi tule mocno 😞

:sad::sad::sad:

(*) (*) (*)

Wróciłam od lekarza , serduszko bije jak dzwon fasolka ma się dobrze , mam małego krwiaczka który już wędruje w kierunku ujścia do szyjki macicy i według lekarza W niczym fasolce nie przeszkadza , mam leżeć i się oszczędzać , ten krwiaczek może lekko plamić , ulżyło mi , następna wizyta za 3 tyg , według usg 6tc i 3 dni według miesiączki 7 tc i 3 d

Ja zaczęłam plamić w sobotę i dzisiaj byłam na usg... lekarz powiedział ze czasami są takie plamienia ale zawsze trzeba skontrolować... ja pewnie gdybym miała w niedziele lekarza to poszłabym w niedziele ale to ja 😀

Ja plamien dostałam w zeszłą środę, w sumie to było tylko ślady krwi przy podcieraniu się.. trwało to tylko przez właśnie środę bo w czwartek już była tylko „stara krew”.. w piątek byłam na usg i wszystko jest w porządku serduszko bije, przepisała mi 2x1 luteinę dopochwowo :) jak narazie nie narzekam na nic

Dziewczyny ja po usg 😀 i plamienie nie wiadomo skąd się wzięło bo na usg wszytsko wporzadku 😀 serduszko 142/min 12,4 mm 😀 może zadam głupie pytanie ale tydzień temu na usg serce biło 164/min liczę na to ze to norma ze raz może być tak a raz tak prawda?
W pierwszych tygodniach zawsze bije szybciej, potem sie normuje :) Malo tego jesli liczysz na chlopczyka to jestes na dobrej drodze. Podobno ponizej 150 jest chlopczyk- poprostu sa leniwi😂 nie wiem czy to prawda ale u mnie sie sprawdzilo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku tak bardzo mi przykro 😔 Nie wyobrażam sobie co teraz czujesz

Do góry