Jest okropna nie ważne jaki smak weźmiesz i tak jest niedobra. Trzeba to poprostu przeżyć. Ja za drugim razem nie wytrzymałam i zwróciłam i na drugi dzień miałam powtórkęDziewczyny miałyście już robione podstawowe badania w ciąży? Min.glukoze? Czytam na necie i piszą ze bedzzie trzeba ja wypić a po niej mogą być mdłości i zawroty głowy.. serio jest aż tak strasznie??
reklama
K
Katijah
Gość
To oszczędzaj się teraz...Ja mam teraz plamienia takie trochę jakby kawa z mlekiem i bóle brzucha. Trochę się martwię bo w nocy dziewczyny nie mogły spać i młodsza mi brzuch przyciskała co chwilę musiałam ją odsuwać
Monia83.37
Fanka BB :)
24.67 5+6Czy któraś z was badała progesteron?:-) jaki miałyście a którym tyg?
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
tez miałam żelazo niskie przypomnialas mi wlasnie nadal zdycham, nie podnosze sie z łóżka e ogole a i tak mnie okropnie mdliWiem o czym mówisz bo miałam identycznie i w drugiej ciąży miałam przez to hemoglobinę i żelazo za małe i non stop kłucie. Trzymaj się jestem z Tobą
Wiem próbuje ale mąż chory i nic nie zrobi przy dziewczynachTo oszczędzaj się teraz...
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
Czy któraś z Was ma plamienia o brązowym zabarwieniu? U mnie 9 tydzień. Nie biorę żadnych leków na podtrzymanie, dzwoniłam dziś do lekarza i powiedział że często tak się zdarza i żeby się nie przejmować, jeżeli będzie trwało to dłuższy czas to będzie trzeba zrobić USG. Mimo to i tak się zamartwiam..
Przez wymioty bo wypłukujesz wszystko i nie wiele ci zostaje tak mi lekarz mówiłtez miałam żelazo niskie przypomnialas mi wlasnie nadal zdycham, nie podnosze sie z łóżka e ogole a i tak mnie okropnie mdli
Ja właśnie dzisiaj takie dziwne mam niby brąz niby takie jaśniejsze narazie się nie przejmuje tylko ból brzucha mam do tegoCzy któraś z Was ma plamienia o brązowym zabarwieniu? U mnie 9 tydzień. Nie biorę żadnych leków na podtrzymanie, dzwoniłam dziś do lekarza i powiedział że często tak się zdarza i żeby się nie przejmować, jeżeli będzie trwało to dłuższy czas to będzie trzeba zrobić USG. Mimo to i tak się zamartwiam..
reklama
inka9012
Zaciekawiona BB
Identycznie jak ja a dwie corkiTeż mi się tak wydaje bo całkiem inaczej wyglądałam w drugiej ciąży i każdy mi chłopaka wróżył