reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny miałyście już robione podstawowe badania w ciąży? Min.glukoze? Czytam na necie i piszą ze bedzzie trzeba ja wypić a po niej mogą być mdłości i zawroty głowy.. serio jest aż tak strasznie??
Jest okropna nie ważne jaki smak weźmiesz i tak jest niedobra. Trzeba to poprostu przeżyć. Ja za drugim razem nie wytrzymałam i zwróciłam i na drugi dzień miałam powtórkę

reklama
Ja mam teraz plamienia takie trochę jakby kawa z mlekiem i bóle brzucha. Trochę się martwię bo w nocy dziewczyny nie mogły spać i młodsza mi brzuch przyciskała co chwilę musiałam ją odsuwać 😔

Czy któraś z Was ma plamienia o brązowym zabarwieniu? U mnie 9 tydzień. Nie biorę żadnych leków na podtrzymanie, dzwoniłam dziś do lekarza i powiedział że często tak się zdarza i żeby się nie przejmować, jeżeli będzie trwało to dłuższy czas to będzie trzeba zrobić USG. Mimo to i tak się zamartwiam..

Czy któraś z Was ma plamienia o brązowym zabarwieniu? U mnie 9 tydzień. Nie biorę żadnych leków na podtrzymanie, dzwoniłam dziś do lekarza i powiedział że często tak się zdarza i żeby się nie przejmować, jeżeli będzie trwało to dłuższy czas to będzie trzeba zrobić USG. Mimo to i tak się zamartwiam..
Ja właśnie dzisiaj takie dziwne mam niby brąz niby takie jaśniejsze narazie się nie przejmuje tylko ból brzucha mam do tego

reklama
Do góry