reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Objawy to nie wyznacznik ciazy . Ja nie mam mdlosci, nie widze nic specjalnego w piersiach . Gdyby nie badania - w ogole nie powiedzialabym ze jestem w ciazy. A lekarz mimo wszystko w pt potwierdzil ze serducho pracuje i ciaza jest zywa , jak na razie prawidlowa.
Ja tez nie mam mdłości , objawami bądź ich brakiem nie należy się sugerować. W ciąży z córeczka tez ich nie miałam . najważniejsze , ze na USG wszystko jest dobrze

reklama
USG mam dopiero 06.07. Dziś zbadałam tsh i progesteron mam nadzieje, ze od ostatniego wyniku progesteron będzie wyższy. Ja tez fixuje powoli po tej jednej stracie. 😞 Ale nie stresuje się i nie zamartwiam, licze, ze wszystko będzie ok👍🏻 Piersi nie bola w ogole jak wstaje rano, w ciągu dnia się rozkręca i sa nabrzmiałe.

Objawy to nie wyznacznik ciazy . Ja nie mam mdlosci, nie widze nic specjalnego w piersiach . Gdyby nie badania - w ogole nie powiedzialabym ze jestem w ciazy. A lekarz mimo wszystko w pt potwierdzil ze serducho pracuje i ciaza jest zywa , jak na razie prawidlowa.
Oczywiscie ze same onjawyto nie wyznacznik ciąży ti sie zgadzam. Jednak gdy nagle z dnia na dzień objawy wszystkie ustepuja to moze byc sygnał. Powtarzam może by sygnał, ale tez nie musi. Jednak warto wtedy sprawdzić co i jak. Niestety taka jest prawda. I tu nie ma sie co oszukiwać. Przu obumarłej ciąży tak jest i 90% kobiet to potwierdzi. Ciało i mózg otrzymują sygnał że przestała się rozwijać. Ale jeszcze zostaje 10 % 😜. I napewno @Invicta jest, w tych 10 % wierze w to. ❤️❤️❤️

Ja wiem ze nie powinnam tak pisać bo tu na forum jeszcze moze sie wiele zdarzyć 😪 ale musimy y świadome ze tak sie zdarza i to czesciej niz nam sie to wydaje i tak jakby to bylo normalne. A tak iswiadomienie sobie że jednak mamy dalej 50 %szans jest napewno dla nas zdrowsze ❤️❤️❤️

Różnie bywa z córką w ciąży mdliło mnie dwa miesiące w sumie do końca 3-go miesiąca. Teraz mam taki głaz w żołądku ale takie dolegliwości to żadne. Zgada to dopiero masakra.
Mnie tez z córka mdliło tak jak teraz, z synem za to wcale nie przypominam sobie 😜 a zgage to ja mialam ale w zaawansowanej ciazy a nie w 2 miesiacu 🥴 a dzis w nocy syrasznie pieklo...

Ja mam piersi nabrzmiałe i ból brzucha - najwiecej wieczorem ale się tym niE martwię póki co bo to normalne podobno . Sikam dodatkowo często i non stop jestem albo głodna albo mi niedobrze i czuje wszystko co jadłam jakby stoi w gardle. Jutro idę do ginekologa na 18:00 oby było wszystko oki.

reklama
Dziękuje dziewczyny 😘 staram się myśleć pozytywnie ale wiadomo różnie to może być... staram sobie przetłumaczyć ze jeżeli byłoby z jakaś wada duża to lepiej żeby się nie męczyło na świecie tylko odeszło do aniołków... a jak będzie wszytsko oki to będę skakać z radości. Jutro zrobię betę jak będzie spadać to wiadomo co i jak tylko jeszcze potwierdzę za tydzień usg... A jak będzie przyrost lub jakiś Dźwiny błąd w labolatorium to i tak za 2 tyg usg. Wole wiedzieć wcześniej czy jest wszytsko dobrze...

Do góry