reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny juz dzisiaj nawet sutki mnie nie bola... mdłości żadnych... jeść mi się nie chce tak jak normalnie jadłam w nocy... obudzialam się i po prostu głodu nie czuje... jutro zrobię betę ale coś czuje ze będę się z wami żegnać... to nie przypadek ze nagle wszytskie objawy ustały... tyle się staraliśmy o pierwsze dzieciątko 😔
Ja mam dni w kratkę tym się nie przejmuj że dzisiaj nie masz objawów 😊Wierzę że będzie dobrze

reklama
Cześć dziewczyny😁 Ja powolutku szykuję się do lekarza, mam nadzieję, że wszystko jest ok i będzie prowadzić moją ciążę. Jedyne czego się obawiam to to, że jeszcze jest za wcześnie na jakieś badania🤔🤔 Bo to dopiero 5 tc.
Pęcherzyk już z pewnością zobaczysz 😀 ja tydzień temu widziałam pęcherzyk i ciałko żółte 😘

Dziękuje dziewczyny 😘 staram się myśleć pozytywnie ale wiadomo różnie to może być... staram sobie przetłumaczyć ze jeżeli byłoby z jakaś wada duża to lepiej żeby się nie męczyło na świecie tylko odeszło do aniołków... a jak będzie wszytsko oki to będę skakać z radości. Jutro zrobię betę jak będzie spadać to wiadomo co i jak tylko jeszcze potwierdzę za tydzień usg... A jak będzie przyrost lub jakiś Dźwiny błąd w labolatorium to i tak za 2 tyg usg. Wole wiedzieć wcześniej czy jest wszytsko dobrze...
Kochana będzie wszystko dobrze , ja wierze w to , ze to tylko błąd w laboratorium 🥰 tego się trzymajmy ( chociaż wiem , ze łatwo się mówi u domyślam się co przezywasz )

Ja tez , ze będzie druga córeczka ❤

My z mężem jeszcze zanim
Oczywiscie ze same onjawyto nie wyznacznik ciąży ti sie zgadzam. Jednak gdy nagle z dnia na dzień objawy wszystkie ustepuja to moze byc sygnał. Powtarzam może by sygnał, ale tez nie musi. Jednak warto wtedy sprawdzić co i jak. Niestety taka jest prawda. I tu nie ma sie co oszukiwać. Przu obumarłej ciąży tak jest i 90% kobiet to potwierdzi. Ciało i mózg otrzymują sygnał że przestała się rozwijać. Ale jeszcze zostaje 10 % 😜. I napewno @Invicta jest, w tych 10 % wierze w to. ❤❤❤

Ja wiem ze nie powinnam tak pisać bo tu na forum jeszcze moze sie wiele zdarzyć 😪 ale musimy y świadome ze tak sie zdarza i to czesciej niz nam sie to wydaje i tak jakby to bylo normalne. A tak iswiadomienie sobie że jednak mamy dalej 50 %szans jest napewno dla nas zdrowsze ❤❤❤

Mi nawet lekarz mówił, że jak na usg widać dobrze zagnieżdżony pęcherzyk to ryzyko poronienia zmniejsza się do 15-20%, a to brzmi nawet lepiej niż 50%, więc nastawiam się pozytywnie 💪.

Ja dzisiaj na wizytę i dam znać po co słychać u fasolki.

Czy ktoras z was ma problem z zajadami ? jak cobie radzicie? czy masc cynkowa jest bezpieczna? zastanawiam sie nad dodatkowa suplementacja witaminy b2

Ja mam dni w kratkę tym się nie przejmuj że dzisiaj nie masz objawów 😊Wierzę że będzie dobrze
Ja też mam mega w kratkę mdłości od jakiegoś czasu (wcześniej były stałe) i też się denerwowałam, ale trzeba korzystać z tych dobrych momentów! 🥰 mi teraz potrafią przyjść i odejść kilkukrotnie w ciągu dnia, nie ma reguły.. Ale to też nie jest zła oznaka, tylko ciało przyzwyczaja się do maluszka i odpowiednio dawkuje hormony, żeby i mama miała możliwość cokolwiek zjeść i odżyć☺ @Invicta trzymaj się, wszystko będzie dobrze!!!

reklama
Do góry