reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Objawy to nie wyznacznik ciazy . Ja nie mam mdlosci, nie widze nic specjalnego w piersiach . Gdyby nie badania - w ogole nie powiedzialabym ze jestem w ciazy. A lekarz mimo wszystko w pt potwierdzil ze serducho pracuje i ciaza jest zywa , jak na razie prawidlowa.
Ja tez nie mam mdłości , objawami bądź ich brakiem nie należy się sugerować. W ciąży z córeczka tez ich nie miałam . najważniejsze , ze na USG wszystko jest dobrze

reklama
USG mam dopiero 06.07. Dziś zbadałam tsh i progesteron mam nadzieje, ze od ostatniego wyniku progesteron będzie wyższy. Ja tez fixuje powoli po tej jednej stracie. 😞 Ale nie stresuje się i nie zamartwiam, licze, ze wszystko będzie ok👍🏻 Piersi nie bola w ogole jak wstaje rano, w ciągu dnia się rozkręca i sa nabrzmiałe.

Objawy to nie wyznacznik ciazy . Ja nie mam mdlosci, nie widze nic specjalnego w piersiach . Gdyby nie badania - w ogole nie powiedzialabym ze jestem w ciazy. A lekarz mimo wszystko w pt potwierdzil ze serducho pracuje i ciaza jest zywa , jak na razie prawidlowa.
Oczywiscie ze same onjawyto nie wyznacznik ciąży ti sie zgadzam. Jednak gdy nagle z dnia na dzień objawy wszystkie ustepuja to moze byc sygnał. Powtarzam może by sygnał, ale tez nie musi. Jednak warto wtedy sprawdzić co i jak. Niestety taka jest prawda. I tu nie ma sie co oszukiwać. Przu obumarłej ciąży tak jest i 90% kobiet to potwierdzi. Ciało i mózg otrzymują sygnał że przestała się rozwijać. Ale jeszcze zostaje 10 % 😜. I napewno @Invicta jest, w tych 10 % wierze w to. ❤️❤️❤️

Ja wiem ze nie powinnam tak pisać bo tu na forum jeszcze moze sie wiele zdarzyć 😪 ale musimy y świadome ze tak sie zdarza i to czesciej niz nam sie to wydaje i tak jakby to bylo normalne. A tak iswiadomienie sobie że jednak mamy dalej 50 %szans jest napewno dla nas zdrowsze ❤️❤️❤️

Różnie bywa z córką w ciąży mdliło mnie dwa miesiące w sumie do końca 3-go miesiąca. Teraz mam taki głaz w żołądku ale takie dolegliwości to żadne. Zgada to dopiero masakra.
Mnie tez z córka mdliło tak jak teraz, z synem za to wcale nie przypominam sobie 😜 a zgage to ja mialam ale w zaawansowanej ciazy a nie w 2 miesiacu 🥴 a dzis w nocy syrasznie pieklo...

Ja mam piersi nabrzmiałe i ból brzucha - najwiecej wieczorem ale się tym niE martwię póki co bo to normalne podobno . Sikam dodatkowo często i non stop jestem albo głodna albo mi niedobrze i czuje wszystko co jadłam jakby stoi w gardle. Jutro idę do ginekologa na 18:00 oby było wszystko oki.

reklama
Dziękuje dziewczyny 😘 staram się myśleć pozytywnie ale wiadomo różnie to może być... staram sobie przetłumaczyć ze jeżeli byłoby z jakaś wada duża to lepiej żeby się nie męczyło na świecie tylko odeszło do aniołków... a jak będzie wszytsko oki to będę skakać z radości. Jutro zrobię betę jak będzie spadać to wiadomo co i jak tylko jeszcze potwierdzę za tydzień usg... A jak będzie przyrost lub jakiś Dźwiny błąd w labolatorium to i tak za 2 tyg usg. Wole wiedzieć wcześniej czy jest wszytsko dobrze...

Do góry