reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Eh dziewczyny, jestem okropnie zła. Niestety, ale mój ulubiony ginekolog stwierdził, że on nie sprawdza czy kobieta jest w ciąży czy nie🤦‍♀️🤦‍♀️ Gdzie pokazywałam mu usg🤦‍♀️🤦‍♀️ Kazał przyjść za 3 tygodnie wtedy może coś sprawdzi🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Bardzo dziwny.. W sumie chyba po to się idzie żeby potwierdzić lub wykluczyć.ciążę... my jutro mamy wizytę i pierwszy raz się boję..
Ogólnie może coś więcej o sobie...mam 26lat (jeszcze ;) ) i jestem.mama 2 wspaniałych chłopców Artuś 3.5l i Bartuś roczek ;) zawsze chcieliśmy mieć 4 dzieci z niewielką różnica wieku ale można powiedzieć że z 2 dzieckiem zwlekalismy bo 1 ciążę prześzlam strasznie i bałam się następnej ale na szczęście wszystko było ok ;) teraz testowałam już 9dpo i wyszła 2 kreska ale równy tydzień plamilam ale na szczęście wszystko się uspokoiło tylko strach pozostał mam nadzieję się się jutro uspokoje ;)

Bardzo dziwny.. W sumie chyba po to się idzie żeby potwierdzić lub wykluczyć.ciążę... my jutro mamy wizytę i pierwszy raz się boję..
Ogólnie może coś więcej o sobie...mam 26lat (jeszcze ;) ) i jestem.mama 2 wspaniałych chłopców Artuś 3.5l i Bartuś roczek ;) zawsze chcieliśmy mieć 4 dzieci z niewielką różnica wieku ale można powiedzieć że z 2 dzieckiem bo 1 ciążę prześzlam strasznie i bałam się następnej ale na szczęście wszystko było ok ;) teraz testowałam już 9dpo i wyszła 2 kreska ale równy tydzień plamilam ale na szczęście wszystko się uspokoiło tylko strach pozostał mam nadzieję się się jutro uspokoje ;)
Będzie dobrze. Trzymam kciuki ✊

Eh dziewczyny, jestem okropnie zła. Niestety, ale mój ulubiony ginekolog stwierdził, że on nie sprawdza czy kobieta jest w ciąży czy nie🤦‍♀️🤦‍♀️ Gdzie pokazywałam mu usg🤦‍♀️🤦‍♀️ Kazał przyjść za 3 tygodnie wtedy może coś sprawdzi🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
a w ktorym tygodniu bylas/jestes gdy ci to powiedzial ? moja tez powiedziala, ze usg dopiero w 8 tyg najwczesniej bo cos bedzie widac i nie mqa co denerwowac malego czlowieka kilka razy

Ogólnie może coś więcej o sobie...mam 26lat (jeszcze ;) ) i jestem.mama 2 wspaniałych chłopców Artuś 3.5l i Bartuś roczek ;) zawsze chcieliśmy mieć 4 dzieci z niewielką różnica wieku ale można powiedzieć że z 2 dzieckiem zwlekalismy bo 1 ciążę prześzlam strasznie i bałam się następnej ale na szczęście wszystko było ok ;) teraz testowałam już 9dpo i wyszła 2 kreska ale równy tydzień plamilam ale na szczęście wszystko się uspokoiło tylko strach pozostał mam nadzieję się się jutro uspokoje ;)
Witam mi też się marzy 4 ale pożyjemy zobaczymy😆

a w ktorym tygodniu bylas/jestes gdy ci to powiedzial ? moja tez powiedziala, ze usg dopiero w 8 tyg najwczesniej bo cos bedzie widac i nie mqa co denerwowac malego czlowieka kilka razy
Dziwni lekarze. Mi moja Pani dr kazała przyjść 6 tyg od ostatniej miesiączki i później co miesiąc robi usg kontrolne. Ale każdy lekarz inny. Kumpela przez całą ciąże miała robione tylko 3 usg bo podobno to nie zdrowe dla dziecka, gdy zapytałam swojej o to, to mnie wyśmiała i powiedziała, że tylko dzięki comiesięcznej kontroli można sprawdzić czy u maleństwa wszystko dobrze.

Dziewczyny poratujcie tak szybciutko 🙈 już w nocy poczułam że zatkały mi się uszy podejrzewam że ciśnienie :/ teraz doszedł ból głowy 🙈 ciśnienie niby ok 128/83 ale ja zawsze miałam niskie ciśnienie :/ Czym się ratować? Jakie tabletki przeciwbólowe?

reklama
Do góry