reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
I idę jutro do lekarza. Do zapłodnia doszło 1 lipca bo wcześniej testy negatywne dopiero teraz w weekend pozytywny. Strasznie się boje po ciąża po 3cc. Do tego nie wiedziałam, że jestem w ciąży i kilka razy piłam wino. Ciąża oczywiście nie planowana

I idę jutro do lekarza. Do zapłodnia doszło 1 lipca bo wcześniej testy negatywne dopiero teraz w weekend pozytywny. Strasznie się boje po ciąża po 3cc. Do tego nie wiedziałam, że jestem w ciąży i kilka razy piłam wino. Ciąża oczywiście nie planowana
Robiłaś beta hcg ? Może jeszcze nie być nic widac na usg. Kiedy miałaś ostatnie cc ?

Do mnie dzwonil lekarz ze zaprasza mnie dzis na wizyte o 18 15, bo nie wypisze mi duphastonu bez badania🤷‍♀️ gdzie przyjmuje te leki od stycznia no ale nie ważne.dzis 4tc wiec nic tam napewno nie zobaczy ale może chociaż zaświadczenie mi jakieś do pracy wystawi, bo o zwolnieniu to nawet nie marzę..

Wg om 8+2 a wg usg 5+5 z tym że tydzień temu było 5+2. Mówiłam to lekarzowi to stwierdził że na tym etapie tak może być bo to błędy sprzętu. Już sama nie wiem co myśleć. Nadzerki nie mam i nie wiadomo skad ta krew. Krwiaka też nie widać żadnego. Jutro rano pojadę powtórzyć beta hcg czy wogole rośnie jak się uda to do 13:20 będą wyniki wtedy mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego pierwszą.
Będę pisać o wyniki bety tez Ci dam znać , właśnie pobrałam krew koło 17 maja być wyniki 🤪
moj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?

reklama
Hej dziewczyny :-) test wyszedł mi pozytywnie tylko doradzcie czy na USG będzie już coś widać ..okres miałam dostać 7 lipca ...

Do góry