reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
11. 06 owulacja byla potwierdzona testami takze wszystko sie zgadza 😁. Lekarz byl zmartwiony bo mowi ze w kazdej chwili moze miec telefon ze szpitala. Jedna jego pacjentka po 3 poronieniach i jednej pozamacicznej (gdzie musieli usunac jajowod) znowu ma pozamaciczna i prawdopodobnie bedzie miala drugi usuniety 😒. Jak mi opowiadal to masakra ja juz zwatpilam wtedy i bylam przygotowana na najgorsze. A tu niespodzianka 😁. A najlepsze ze byla ta pacjentka u lekarza jakis czas temu i ten jej powiedzial ze ciąża prawidlowa 🥴 i dobrze ze poszla do drugiego bo moglo byc tragicznie.

Ale nic ja sie ciesze😁 jak wrocilam to maz taki zdenerwiwany siedzial i ja w płacz nie moglam nic powiedziec, myslal ze znowu powtorka z rozrywki az na mnie nakrzyczał ze powinnam sie cieszyc a nie plakac 😅😅
u mnie według aplikacji owu było 07.06, ale nie jest to na 100% pewne bo byłam wcześniej po biochemicznej w maju 😪według aplikacji wychodzi mi 4+4 😘

Robiłam i dzisiaj wyszła mi 21165 w piątek miałam 3700 dużo mi wyszło i zaczęłam się stresować... koleżanka mi powiedziała żebym nie panikowała ze u mnie w rodzinie bliźniaki to może to coś znaczy... od ostatniej bety przyrost o 133% według kalkulatora
To bardzo duży przyrost u mnie niestety o wiele mniejszy i zaczynam się teraz martwić , ze za mały i coś nie tak z ciąża 😢 przyrost raptem 72% niby w normie , ale jest jakieś „ale „ 😢😢

To bardzo duży przyrost u mnie niestety o wiele mniejszy i zaczynam się teraz martwić , ze za mały i coś nie tak z ciąża 😢 przyrost raptem 72% niby w normie , ale jest jakieś „ale „ 😢😢

Kochana musimy wytrzymać do jutra do wizyty😘 liczę na to ze będziemy jutro szczęśliwe 😍
Jak w normie to lepiej się nie martwić na zapas 😁 tak sobie powtarzam żeby nie zwariować bo już zaczęłam czytać te różne rzeczy na necie i się sama zaczęłam nakręcać... musimy wytrzymać do jutra ❤️

Dziewczyny, czy Was też bolało/boli na początku podbrzusze? Już sie nakręcam ...
Mnie bolało jak na okres i tego samego dnia beta wyszła mi 50 😀 a dzisiaj to czuje w pachwinach takcie rozciąganie i czasami w dole brzucha... najgorzej jest jak się jakoś tak przekręcę ze mam wrażenie ze ktoś od środka pociąga za moje więzadła 😂

Mnie bolało jak na okres i tego samego dnia beta wyszła mi 50 😀 a dzisiaj to czuje w pachwinach takcie rozciąganie i czasami w dole brzucha... najgorzej jest jak się jakoś tak przekręcę ze mam wrażenie ze ktoś od środka pociąga za moje więzadła 😂

Czyli nic nadzwyczajnego się nie dzieje.. Ja mam właśnie w dole brzucha ale co jakiś czas na chwile.
Kupiłam sobie dzisiaj fajny pamiętnik (jak jesteście też gadżeciary jak ja) pamiętnik przyszłej mamy https://mommyplanner.pl/ . Jest promka na kod: ohlove ❤

reklama
Do góry