Marvelka89
Fanka BB :)
Widziałam serduszko wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa chyba sie popłacze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje , ja jutro mam 5tc4 ciekawa jestem czy coś zobaczęWidziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa chyba sie popłacze
Płacz ile wlezie! Gratulacje kochana! ❤Widziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa chyba sie popłacze
A jak szacujesz zapłodnienie? Moim zdaniem chyba jeszcze nie.Hej dziewczyny :-) test wyszedł mi pozytywnie tylko doradzcie czy na USG będzie już coś widać ..okres miałam dostać 7 lipca ...
Ale to wino
Jak to wczesna ciążą to nie martw się bo jeszcze nie ma łożyska i pokarm maluszek ma z cialka żółtego nie od Ciebie.
Ja wczoraj miałam 3885 A dziś 5+5 wg usgmoj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?
Gratulacje! Super wieści! W takim razie może jutro i ja zobaczę serduszko bo dziś 5+5 U mnie :-)Widziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa chyba sie popłacze
A jakie masz widełki jeżeli chodzi o 6 tydzień ?moj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?
kochana a kiedy miałaś ostatnia @?Widziałam serduszko wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa chyba sie popłacze
Ja się chyba tymi normami nie sugeruje , każde laboratorium ma inneA jakie masz widełki jeżeli chodzi o 6 tydzień ?
Ty robiłaś kochana betę ?Ja się chyba tymi normami nie sugeruje , każde laboratorium ma inne
11. 06 owulacja byla potwierdzona testami takze wszystko sie zgadza . Lekarz byl zmartwiony bo mowi ze w kazdej chwili moze miec telefon ze szpitala. Jedna jego pacjentka po 3 poronieniach i jednej pozamacicznej (gdzie musieli usunac jajowod) znowu ma pozamaciczna i prawdopodobnie bedzie miala drugi usuniety . Jak mi opowiadal to masakra ja juz zwatpilam wtedy i bylam przygotowana na najgorsze. A tu niespodzianka . A najlepsze ze byla ta pacjentka u lekarza jakis czas temu i ten jej powiedzial ze ciąża prawidlowa i dobrze ze poszla do drugiego bo moglo byc tragicznie.kochana a kiedy miałaś ostatnia @?