reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ale to wino🙈

Jak to wczesna ciążą to nie martw się bo jeszcze nie ma łożyska i pokarm maluszek ma z cialka żółtego nie od Ciebie.
moj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?
Ja wczoraj miałam 3885 A dziś 5+5 wg usg
Widziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa 😁 chyba sie popłacze 😅
Gratulacje! Super wieści! W takim razie może jutro i ja zobaczę serduszko bo dziś 5+5 U mnie :-)

Załączniki

• B3E20761-BE35-46B8-92CA-94FB26EC557C.jpeg
    B3E20761-BE35-46B8-92CA-94FB26EC557C.jpeg
    96,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama
kochana a kiedy miałaś ostatnia @?😊
11. 06 owulacja byla potwierdzona testami takze wszystko sie zgadza 😁. Lekarz byl zmartwiony bo mowi ze w kazdej chwili moze miec telefon ze szpitala. Jedna jego pacjentka po 3 poronieniach i jednej pozamacicznej (gdzie musieli usunac jajowod) znowu ma pozamaciczna i prawdopodobnie bedzie miala drugi usuniety 😒. Jak mi opowiadal to masakra ja juz zwatpilam wtedy i bylam przygotowana na najgorsze. A tu niespodzianka 😁. A najlepsze ze byla ta pacjentka u lekarza jakis czas temu i ten jej powiedzial ze ciąża prawidlowa 🥴 i dobrze ze poszla do drugiego bo moglo byc tragicznie.

Ale nic ja sie ciesze😁 jak wrocilam to maz taki zdenerwiwany siedzial i ja w płacz nie moglam nic powiedziec, myslal ze znowu powtorka z rozrywki az na mnie nakrzyczał ze powinnam sie cieszyc a nie plakac 😅😅

Do góry