reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ale to wino🙈

Jak to wczesna ciążą to nie martw się bo jeszcze nie ma łożyska i pokarm maluszek ma z cialka żółtego nie od Ciebie.
moj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?
Ja wczoraj miałam 3885 A dziś 5+5 wg usg
Widziałam serduszko ❤❤❤ wiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa 😁 chyba sie popłacze 😅
Gratulacje! Super wieści! W takim razie może jutro i ja zobaczę serduszko bo dziś 5+5 U mnie :-)

Załączniki

• B3E20761-BE35-46B8-92CA-94FB26EC557C.jpeg
    B3E20761-BE35-46B8-92CA-94FB26EC557C.jpeg
    96,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
kochana a kiedy miałaś ostatnia @?😊
11. 06 owulacja byla potwierdzona testami takze wszystko sie zgadza 😁. Lekarz byl zmartwiony bo mowi ze w kazdej chwili moze miec telefon ze szpitala. Jedna jego pacjentka po 3 poronieniach i jednej pozamacicznej (gdzie musieli usunac jajowod) znowu ma pozamaciczna i prawdopodobnie bedzie miala drugi usuniety 😒. Jak mi opowiadal to masakra ja juz zwatpilam wtedy i bylam przygotowana na najgorsze. A tu niespodzianka 😁. A najlepsze ze byla ta pacjentka u lekarza jakis czas temu i ten jej powiedzial ze ciąża prawidlowa 🥴 i dobrze ze poszla do drugiego bo moglo byc tragicznie.

Ale nic ja sie ciesze😁 jak wrocilam to maz taki zdenerwiwany siedzial i ja w płacz nie moglam nic powiedziec, myslal ze znowu powtorka z rozrywki az na mnie nakrzyczał ze powinnam sie cieszyc a nie plakac 😅😅

Do góry