Invicta
Fanka BB :)
Daj znać trzymam kciukiJa czekam wlasnie w kolejce u lekarza mialam isc jutro ale nie wytrzymalabym czekam zobaczymy. Siedze tu i zaraz . Stres tez robi swoje... Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać trzymam kciukiJa czekam wlasnie w kolejce u lekarza mialam isc jutro ale nie wytrzymalabym czekam zobaczymy. Siedze tu i zaraz . Stres tez robi swoje... Trzymajcie kciuki
Robiłaś beta hcg ? Może jeszcze nie być nic widac na usg. Kiedy miałaś ostatnie cc ?I idę jutro do lekarza. Do zapłodnia doszło 1 lipca bo wcześniej testy negatywne dopiero teraz w weekend pozytywny. Strasznie się boje po ciąża po 3cc. Do tego nie wiedziałam, że jestem w ciąży i kilka razy piłam wino. Ciąża oczywiście nie planowana
Nie robiłamRobiłaś beta hcg ? Może jeszcze nie być nic widac na usg. Kiedy miałaś ostatnie cc ?
Ale w sobotę kreska na teście tylko cieńNie robiłam
Ale idę bo boję się. Ostatnie cc 2013
Będzie dobrze myślałam że jakoś niedawno miałaś cc. Ja urodziłam w marcu tego roku ale sn. To czekamy na dobre wieści:-)Ale w sobotę kreska na teście tylko cień
A dzsiaj od razu ciemna
Ale to winoBędzie dobrze myślałam że jakoś niedawno miałaś cc. Ja urodziłam w marcu tego roku ale sn. To czekamy na dobre wieści:-)
Wg om 8+2 a wg usg 5+5 z tym że tydzień temu było 5+2. Mówiłam to lekarzowi to stwierdził że na tym etapie tak może być bo to błędy sprzętu. Już sama nie wiem co myśleć. Nadzerki nie mam i nie wiadomo skad ta krew. Krwiaka też nie widać żadnego. Jutro rano pojadę powtórzyć beta hcg czy wogole rośnie jak się uda to do 13:20 będą wyniki wtedy mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego pierwszą.
moj dzisiejszy wynik bety 2757. A jak Twój ?Będę pisać o wyniki bety tez Ci dam znać , właśnie pobrałam krew koło 17 maja być wyniki