reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny odebrałam betę i dzisiaj 5+3 wynik to 21153 norma dla 6 tygodnia u mnie to od 10000 do 100000 także chyba jest wporzadku nie? Ostatnia beta z piątku była 3700... przyrost wyszedł mi o 133% czy to nie za dużo?

Mi endokrynolog teraz powiedzial ze mimo tego ze pol roku temu mialam dobre wyniki to w ciazy zawsze sie zmieniaja. Jednak organizm sie przestawia na dwie osoby 😜 i hormony wariują 😊 to samo z cukrzycą, normalnie sie jej nie ma a w ciazy moze sie cos pojawic 😊 w ciazy warto robic wszystkie badania
Dziękuję! 🙂 Jutro akurat mam wizytę u mojego lekarza rodzinnego więc powiem mu aby wysłał mnie jeszcze raz na wszystkie badania :)

Mnie boli podbrzusze, ale czytałam w necie że lepiej tak niż jakbym nic nie czuła. Myśle czy iść na betę jutro czy w czwartek. Nie chce wpadać w paranoje, ale jestem bardzo ostrożna.

Rodzice już wiedzą, mama się popłakała ze mną. To moja pierwsza ciąża. Chyba zniosę jajo do kolejnej środy ale mus to mus, poczekam, tylko zrobie bete w pon jeszcze ale myśle, czy w środe zrobić czy w czwartek jeszcze. Będę spokojniejsza po prostu.

Bolą mnie piersi dodatkowo ewentualie.

Cześć dziewczyny dołączam do was 😍 obecnie 6 tydzień i 3 dzień... 2 tygodnie temu już był widoczny 2.5mm pęcherzyk. Jutro mamy usg i zobaczymy jak uroslismy 😁 dodam, że test robilam tydzień przed spodziewana miesiączka tj. 28.06 i była blada kreska... 29.06 powtórzyła i również blada druga kreska... 1.07 beta HCG 130, 3.07 beta HCG 334, 06.07 beta HCG 990. Długo wyczekiwane maleństwo, jutro zobaczymy Jak się trzymamy 😍

Cześć dziewczyny dołączam do was 😍 obecnie 6 tydzień i 3 dzień... 2 tygodnie temu już był widoczny 2.5mm pęcherzyk. Jutro mamy usg i zobaczymy jak uroslismy 😁 dodam, że test robilam tydzień przed spodziewana miesiączka tj. 28.06 i była blada kreska... 29.06 powtórzyła i również blada druga kreska... 1.07 beta HCG 130, 3.07 beta HCG 334, 06.07 beta HCG 990. Długo wyczekiwane maleństwo, jutro zobaczymy Jak się trzymamy 😍
Hej! Ciesze się bardzo Twoim maluszkiem! Ja miałam wczoraj taka betę jak Ty 1.07 i jutro idę na kolejną. Wizyta u ginekologa dopiero za tydzień, już sie nie moge doczekać ❤

reklama
Do góry