reklama
K
Katijah
Gość
No i widzisz, będzie dobrzeWłaśnie wróciłam z wizyty. Lekarz powiedział że jest ciąża ale bardzo młoda. Krwawienie jak to określił małe nie jest ale też nie krwotok. Mam w środę powtórzyć beta hcg i w czwartek przyjść na kontrolę. No i mam się oszczędzać.
Marvelka89
Fanka BB :)
Super wiesci Czy nie? Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupioWłaśnie wróciłam z wizyty. Lekarz powiedział że jest ciąża ale bardzo młoda. Krwawienie jak to określił małe nie jest ale też nie krwotok. Mam w środę powtórzyć beta hcg i w czwartek przyjść na kontrolę. No i mam się oszczędzać.
K
Katijah
Gość
Nigdy nie jest głupio..... To są emocje.Super wiesci Czy nie? Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupio
Będzie dobrze....
Marvelka89
Oby kochanaPonoć mdłości są wynikiem wahań hormonów a nie ich wysokości. Może dlatego raz są u ciebie a raz nie.
Kamy_czek
Ja staram się na chłodno to przyjąć.Super wiesci Czy nie? Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupio
Z jednej strony mam dolegliwości ciążowe a z drugiej staram się nie przywiązywać.
Nie mogę niestety ciągle leżeć, dobrze że dziś urlop zaczynam. Lekarz chciał mi wystawić zwolnienie ale długo byłam po poprzedniej stracie i nie chce żeby w pracy się dowiedzieli że znowu jestem na zwolnieniu. A tak do końca lipca wszystko powinno się wyjaśnić.
Ja mam uczucie że coś stoi w gardle, ale mam dość mocne mdłości. Nic się nie chce jeść.Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..
Marvelka89
Ja tak mialam na początku i taką lekką zgage przy tym a pozniej sie w mdlosci to przerodzilo...Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..
reklama
Marvelka89
Najgorzej jest sie przywiązać. Mądrzej jest na chłodno na początku. Ale weź jeszcze nic nie czujesz test Ci wyjdzie ledwo widoczny a Ty juz sie przywiazujesz, wyobrazasz, cieszysz niesamowicie Nie wiem dziewczyny jak my psychicznie dociągniemy do porodu...Ja staram się na chłodno to przyjąć.
Z jednej strony mam dolegliwości ciążowe a z drugiej staram się nie przywiązywać.
Nie mogę niestety ciągle leżeć, dobrze że dziś urlop zaczynam. Lekarz chciał mi wystawić zwolnienie ale długo byłam po poprzedniej stracie i nie chce żeby w pracy się dowiedzieli że znowu jestem na zwolnieniu. A tak do końca lipca wszystko powinno się wyjaśnić.
Mi sie marzy y na tą chwile relax gdzies nad morzem, czekam na męża. W piatek zaczyna urlop i mam nadzieje na maly krotki wyjazd zeby sie wyluzowac po tej calej kwarantannie . Pogoda nie sprzyja, ale chociaz na chwilkę zapomnieć o tym wszystkim