reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
O której będziesz miała wynik?
Ja nie pamiętam jak było w poprzedniej ciąży 🙈🙈
O 11:30 A o 12:30 mam lekarza (Ale umówiłam się po to aby jak najszybciej dostać leki na podtrzymanie i na rozżedzenie krwi, jak nie w tym cyklu to w kolejnym ) trzymajcie kciuki :) jestem dobrej myśli Ale boję się że jednak się nie udało...

Hej, mogę dołączyć? Ostatnia @ 17.06 A teraz Termin @ wypada jutro ale wczoraj i dzisiaj na testach bladziochy. Jutro wybrore się na betę. Wedlug aplikacji termin na 23.03. Tak bardzo bym chciała żeby wyszedł z tego jakich mały szkrab 😍

Załączniki

• 20200713_065641.jpg
    20200713_065641.jpg
    853,3 KB · Wyświetleń: 77
Hej, mogę dołączyć? Ostatnia @ 17.06 A teraz Termin @ wypada jutro ale wczoraj i dzisiaj na testach bladziochy. Jutro wybrore się na betę. Wedlug aplikacji termin na 23.03. Tak bardzo bym chciała żeby wyszedł z tego jakich mały szkrab 😍
Widać, gratuluję....
Jaka czułość testu?

Nie przejmuj ile dni przed jestes?

Ja za to dzis wstalam bez mdlosci, wrecz sie bardzo dobrze czuje 🙄 no i strach mnie ogarnął... Jak wczoraj strasznie sie czulam tak dzis za dobrze 😪 złapał mnie dół...

Ponoć mdłości są wynikiem wahań hormonów a nie ich wysokości. Może dlatego raz są u ciebie a raz nie. :yes:

Witam nowe mamuśki. :biggrin2:
Spokojnych 9 miesięcy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry