reklama
Tak, jest dobrzeChyba jest ok Zobacz załącznik 1147709
K
Katijah
Gość
Ja mam wzdęty i twardy na wysokości pępka, też dziwneDziewczyny A czy którąś z Was pobolewa podbrzusze? Bo już zaczynam się stresować
Ja tak mam, ale jak zjem to mi przechodzi. Potem na nowo.Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..
Pobolewa jak pochodzę dłużej albo coś robię. Wtedy się kładę. Zaraz wizyta. Okaże się czy sama sobie tego nie wmawiamDziewczyny A czy którąś z Was pobolewa podbrzusze? Bo już zaczynam się stresować
K
Katijah
Gość
Jeszcze zauważyłam u siebie ból barków to raczej dobrze nie wróżyJa tak mam, ale jak zjem to mi przechodzi. Potem na nowo.
K
Katijah
Gość
Ale jestem ciekawaPobolewa jak pochodzę dłużej albo coś robię. Wtedy się kładę. Zaraz wizyta. Okaże się czy sama sobie tego nie wmawiam
madzialena14
Zaciekawiona BB
Kobietki a powiedzcie mi proszę , wizytę do gina pierwsza mam na 24.07, dziś pobolewa mnie brzuch i mam taki jasny różowy śluz ? Czy test mógł się pomylić i to ból na miesiączkę( chodź jestem już 6dni po terminie jej ) ? Czy na początku ciąży mogą występować takie objawy ? Ktoś tak miał ?
reklama
U mnie do tej pory pierwsza ciąża donoszona druga teraz i nie było poronień.Witam
Czy ja dobrze widze? Dziewczyny czy jest jakas kobietka wśród nas ktora nie poronila? Z tego co widze to kazda jedna ma to za sobą to jest przykre dlaczego tak sie dzieje?