reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Nie przejmuj ile dni przed jestes?

Ja za to dzis wstalam bez mdlosci, wrecz sie bardzo dobrze czuje 🙄 no i strach mnie ogarnął... Jak wczoraj strasznie sie czulam tak dzis za dobrze 😪 złapał mnie dół...
Nie dołuj się kochana ja tak ostatnio miałam i się bałam to wróciło z podwójną siła i ostatnie trzy dobry były dla mnie tragicznie ciężkie. Głowa do góry ❤️

Dziewczyny co jeszcze może pomóc oprócz wody morskiej do nosa mam katar taki hmm napadowy mam przez kilka godzin później spokój i znowu i tak on męczy że dramat.

Mam nadzieje ✊✊ No juz czlowiek sam nic nie poradzi chocby nie wiem co... trzeba cierpliwie czekac na wizyte 😒❤❤
Dokładnie ja teraz tak myślę bo lekarz powiedział że zarodek malutki jest bardzo ale też że. Każda ciąża się inaczej rozwija ale mimo wszystko z tyłu głowy mi to siedzi.

reklama
Do góry