Mnie tylko pobolewa brzuch. Póki co bez plamieniaKobietki a powiedzcie mi proszę , wizytę do gina pierwsza mam na 24.07, dziś pobolewa mnie brzuch i mam taki jasny różowy śluz ? Czy test mógł się pomylić i to ból na miesiączkę( chodź jestem już 6dni po terminie jej ) ? Czy na początku ciąży mogą występować takie objawy ? Ktoś tak miał ?
reklama
madzialena14
Zaciekawiona BB
No właśnie zobaczymy co będzie do wieczora , już się zastanawiam czy to coś się dzieje czy coMnie tylko pobolewa brzuch. Póki co bez plamienia
U mnie pobolewanie z różnym nasileniem było przez ostatnie dwa tygodnie. Teraz jest spokojnie. Zostały tylko tkliwe piersi. I czasami tylko mdłości, ale do wytrzymania.Dziewczyny A czy którąś z Was pobolewa podbrzusze? Bo już zaczynam się stresować
krasulkaa
Fanka BB :)
Pobolewa ale nie ma znaczenia co robię i o jakiej porze. Nie ma tego bolu codzieńDziewczyny A czy którąś z Was pobolewa podbrzusze? Bo już zaczynam się stresować
inka9012
Zaciekawiona BB
Pregna plusDziewczyny A jakie witaminki stosujecie ?
inka9012
Zaciekawiona BB
Ja do tej pory dwie ciąże i dwa porody. Teraz trzecia ciąża i mam nadzieję że będzie ok,Witam
Czy ja dobrze widze? Dziewczyny czy jest jakas kobietka wśród nas ktora nie poronila? Z tego co widze to kazda jedna ma to za sobą to jest przykre dlaczego tak sie dzieje?
K
Katijah
Gość
KciukiJa do tej pory dwie ciąże i dwa porody. Teraz trzecia ciąża i mam nadzieję że będzie ok,
reklama
Więc... będziemy się żegnać niestety. Beta negatywna, lekarz widzi ciałko żółte w jajniku co jest oznaką że owulacja była albo jeszcze pozostałości po ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu. Szkoda myślałam że może się udało. Ale nie poddaje się, dostałam witaminki na teraz. Gdyby test pozytywny się pojawił to na dzień dobry clexane, acard i duphaston, dieta wątrobowa. Staram się w takim razie w kolejnym cyklu, A teraz czekam na @. Za Was wszystkie kochane trzymam mocno kciuki, aby Wam te 9 miesięcy zleciało z dużą ilością nudy i lenistwa A tym które czekają na testowanie życzę dwóch pięknych kreseczek powodzenia