reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie wróciłam z wizyty. Lekarz powiedział że jest ciąża ale bardzo młoda. Krwawienie jak to określił małe nie jest ale też nie krwotok. Mam w środę powtórzyć beta hcg i w czwartek przyjść na kontrolę. No i mam się oszczędzać.

reklama
Właśnie wróciłam z wizyty. Lekarz powiedział że jest ciąża ale bardzo młoda. Krwawienie jak to określił małe nie jest ale też nie krwotok. Mam w środę powtórzyć beta hcg i w czwartek przyjść na kontrolę. No i mam się oszczędzać.
Super wiesci 😊 Czy nie? 🤔 Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupio 😒

Super wiesci 😊 Czy nie? 🤔 Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupio 😒
Nigdy nie jest głupio..... To są emocje.
Będzie dobrze....

Ja staram się na chłodno to przyjąć.
Z jednej strony mam dolegliwości ciążowe a z drugiej staram się nie przywiązywać.
Nie mogę niestety ciągle leżeć, dobrze że dziś urlop zaczynam. Lekarz chciał mi wystawić zwolnienie ale długo byłam po poprzedniej stracie i nie chce żeby w pracy się dowiedzieli że znowu jestem na zwolnieniu. A tak do końca lipca wszystko powinno się wyjaśnić.

Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..

Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..
Ja mam uczucie że coś stoi w gardle, ale mam dość mocne mdłości. Nic się nie chce jeść.

Ja tak mialam na początku i taką lekką zgage przy tym a pozniej sie w mdlosci to przerodzilo...

reklama
Ja staram się na chłodno to przyjąć.
Z jednej strony mam dolegliwości ciążowe a z drugiej staram się nie przywiązywać.
Nie mogę niestety ciągle leżeć, dobrze że dziś urlop zaczynam. Lekarz chciał mi wystawić zwolnienie ale długo byłam po poprzedniej stracie i nie chce żeby w pracy się dowiedzieli że znowu jestem na zwolnieniu. A tak do końca lipca wszystko powinno się wyjaśnić.
Najgorzej jest sie przywiązać. Mądrzej jest na chłodno na początku. Ale weź 🤦‍♀️ jeszcze nic nie czujesz test Ci wyjdzie ledwo widoczny a Ty juz sie przywiazujesz, wyobrazasz, cieszysz niesamowicie 😁 Nie wiem dziewczyny jak my psychicznie dociągniemy do porodu...
Mi sie marzy y na tą chwile relax gdzies nad morzem, czekam na męża. W piatek zaczyna urlop i mam nadzieje na maly krotki wyjazd zeby sie wyluzowac po tej calej kwarantannie 🥴. Pogoda nie sprzyja, ale chociaz na chwilkę zapomnieć o tym wszystkim ❤️❤️

Do góry