reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat 😁
Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć 🙉 i on już by poleciał po wyprawkę od razu 🤣
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
Ja jestem po rozwodzie z 2 dzieci, mam kochanego narzyczonego też po przejściach i razem chcemy stworzyć nową rodzinę....

Faceci są okropni, widzę po moim byłym tak kochał dzieci a teraz odzwyczaił się i wystarczy mu raz na 2 tyg widzieć je.... Ech

Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć 🙉 i on już by poleciał po wyprawkę od razu 🤣
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
My juz po slubie 12 lat. Męża poznałam w podstawówce 😂. I do mojej studniówki zawsze do siebie wracalismy i sie rozstawalismy i tak milion razy. Mysle ze gdyby on za mna tak nie byl to bysmy teraz nie byli razem. Ja to zawsze mialam mysl nie ten to inny i w sumie szukalam nie wiadomo kogo... A w ostatecznosci wybralam najlepiej jak moglam. Nie mowie ze zawsze bylo kolorowo, ale przeszlismy przez wszystko chyba. Ciezki charakter to on ma 🙄. Ale nauczylam sie z nim "grać" 😊

Kolejny w dniu spodziewanej miesiączki co myślicie udało się ? 🥰

Załączniki

• 71535EB7-F6ED-4D64-BE05-A663E9E78149.jpeg
    71535EB7-F6ED-4D64-BE05-A663E9E78149.jpeg
    253,8 KB · Wyświetleń: 89
  • C83592BC-8C45-45A8-9184-F393E797E710.jpeg
    C83592BC-8C45-45A8-9184-F393E797E710.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 83
Przyrost całkiem adekwatny jak na ten tydzień ciąży 😁. Więcej bety nie robię, za 2 tygodnie mam wizytę u lekarza.
Liczę na L4 bo w ostatniej straconej ciąży dosłownie jechałam z pracy do szpitala. Potem musiałam leżeć, poźniej jeszcze leżałam w szpitalu a i tak urodziłam w 23tc 😔. A na koniec w pracy i tak mi podziękowano.
Teraz zdrowie malucha ponad wszystko.
Oczywiście, że tak. Dobra decyzja.

Mało się odzywam . Przedstawię się jeszcze raz :) mam 31 lat jestem.mezatka od 6. Mam dwie córki 5,5l i 15 m-cy . Karmię dalej . Planowaliśmy 3 dzieciątko . Udało się w 1 cyklu. Ostatnia miesiączka 26 maj . Owulacja przesunięta na 20czerwca . Wizyta u lekarza 1,07 w sumie po zielone światło na ciążę po 2 CC. Lekarz mówił że widzi że miesiączka będzie lub wczesna ciąża 🙉.w sobotę testowanie i 2 krechy są :) . Wizyta 22.07

reklama
U nas ślub cywilny jest. W czerwcu minęło 6 lat. I chyba taki już pozostanie. 😜

Do góry