Hej dziewczyny,
Ale wy tutaj produkujecie, nie odniose sie do wszystkiego po calym dniu ale dorzuce cos od siebie
@WiktoriaG trzymaj się dzielnie, być może jeszcze nic nie jest przesądzone.
@netka. zrozumiale ze chcesz odciac sie i odpoczac od ciążowych tematów, wierze ze i u Ciebie wszystko bedzie ok.. no i tak jak u nas wszystkich.
@Maybelle ściskam mocno choć sie nie znamy. Szkoda słów jesli chodzi o męża, no a Ty jestes mega silna babka, ze z takim wytrzymujesz i jeszcze sama to wszystko dzwigasz.
Z objawów to u mnie do wczoraj ogromny ból piersi, dzis juz mniej bolały i zaczelam sie zastanawiac czy to dobrze, ale jak sie pomacam to nadal bolą. Czasem mam dziwny posmak w ustach, no a spac to bym mogla i przed ciaza, wiec nic sie nie zmienilo.
My powiedzielismy o ciązy tym osobom, ktorym w razie niepowodzenia i tak bysmy powiedzieli... moje 3 kolezanki i rodzice [emoji849]
A jeszcze był temat, zeby cos o sobie powiedziec i dzieciakach - ja mam córkę 2,5r. Aktualnie jestem na wychowawczym ale dodatkowo pracuje na zleceniu u kogoś innego - wlasnie jutro musze im sie przyznać do ciąży, bo chyba bede musiala wrócić do tego mojego pierwotnego pracodawcy, zeby miec potem macierzynskie i w ogóle l4... no i szkoda mi, bo liczylam ze tu w tej drugiej firmie dostane umowe o prace a w takim wypadku raczej nie mam co na nią liczyć, kto by chcial dac etat ciezarnej :/