K
Katijah
Gość
Gratuluję, witajHej kochane. Witam się niepewnie w sobotę lekarz. A dziś z godziny 15 takie niespodzianki. 34dc przy cyklach 28-36.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję, witajHej kochane. Witam się niepewnie w sobotę lekarz. A dziś z godziny 15 takie niespodzianki. 34dc przy cyklach 28-36.
Ja jestem po rozwodzie z 2 dzieci, mam kochanego narzyczonego też po przejściach i razem chcemy stworzyć nową rodzinę....Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat
Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć i on już by poleciał po wyprawkę od razu
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
Test robiłaś dziś może?Dziś 36dc, cykle mam od 26-34 dni.
W 29 dc robiłam betę i wynosiła 1. Wczoraj 35 dc i beta ponad 50.
My zaręczeni od września. Ale powiem Ci, że jakoś nie mam ciśnienia na ślub itd... Jesteśmy ze sobą już tyle lat więc w sumie to tylko papierek i zmiana nazwiska, wszystko inne bez zmianMy jesteśmy bez ślubu, nawet zaręczeni nie jesteśmy. Ale teraz pewnie samo się potoczy do przodu jakoś szybciej.
My juz po slubie 12 lat. Męża poznałam w podstawówce . I do mojej studniówki zawsze do siebie wracalismy i sie rozstawalismy i tak milion razy. Mysle ze gdyby on za mna tak nie byl to bysmy teraz nie byli razem. Ja to zawsze mialam mysl nie ten to inny i w sumie szukalam nie wiadomo kogo... A w ostatecznosci wybralam najlepiej jak moglam. Nie mowie ze zawsze bylo kolorowo, ale przeszlismy przez wszystko chyba. Ciezki charakter to on ma . Ale nauczylam sie z nim "grać"Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat
Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć i on już by poleciał po wyprawkę od razu
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
Wczoraj.Test robiłaś dziś może?
Oczywiście, że tak. Dobra decyzja.Przyrost całkiem adekwatny jak na ten tydzień ciąży . Więcej bety nie robię, za 2 tygodnie mam wizytę u lekarza.
Liczę na L4 bo w ostatniej straconej ciąży dosłownie jechałam z pracy do szpitala. Potem musiałam leżeć, poźniej jeszcze leżałam w szpitalu a i tak urodziłam w 23tc . A na koniec w pracy i tak mi podziękowano.
Teraz zdrowie malucha ponad wszystko.
U nas ślub cywilny jest. W czerwcu minęło 6 lat. I chyba taki już pozostanie.Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat