reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat 😁
Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć 🙉 i on już by poleciał po wyprawkę od razu 🤣
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
Ja jestem po rozwodzie z 2 dzieci, mam kochanego narzyczonego też po przejściach i razem chcemy stworzyć nową rodzinę....

Faceci są okropni, widzę po moim byłym tak kochał dzieci a teraz odzwyczaił się i wystarczy mu raz na 2 tyg widzieć je.... Ech

Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć 🙉 i on już by poleciał po wyprawkę od razu 🤣
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
My juz po slubie 12 lat. Męża poznałam w podstawówce 😂. I do mojej studniówki zawsze do siebie wracalismy i sie rozstawalismy i tak milion razy. Mysle ze gdyby on za mna tak nie byl to bysmy teraz nie byli razem. Ja to zawsze mialam mysl nie ten to inny i w sumie szukalam nie wiadomo kogo... A w ostatecznosci wybralam najlepiej jak moglam. Nie mowie ze zawsze bylo kolorowo, ale przeszlismy przez wszystko chyba. Ciezki charakter to on ma 🙄. Ale nauczylam sie z nim "grać" 😊

Kolejny w dniu spodziewanej miesiączki co myślicie udało się ? 🥰

Załączniki

• 71535EB7-F6ED-4D64-BE05-A663E9E78149.jpeg
    71535EB7-F6ED-4D64-BE05-A663E9E78149.jpeg
    253,8 KB · Wyświetleń: 84
  • C83592BC-8C45-45A8-9184-F393E797E710.jpeg
    C83592BC-8C45-45A8-9184-F393E797E710.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 80
Przyrost całkiem adekwatny jak na ten tydzień ciąży 😁. Więcej bety nie robię, za 2 tygodnie mam wizytę u lekarza.
Liczę na L4 bo w ostatniej straconej ciąży dosłownie jechałam z pracy do szpitala. Potem musiałam leżeć, poźniej jeszcze leżałam w szpitalu a i tak urodziłam w 23tc 😔. A na koniec w pracy i tak mi podziękowano.
Teraz zdrowie malucha ponad wszystko.
Oczywiście, że tak. Dobra decyzja.

Mało się odzywam . Przedstawię się jeszcze raz :) mam 31 lat jestem.mezatka od 6. Mam dwie córki 5,5l i 15 m-cy . Karmię dalej . Planowaliśmy 3 dzieciątko . Udało się w 1 cyklu. Ostatnia miesiączka 26 maj . Owulacja przesunięta na 20czerwca . Wizyta u lekarza 1,07 w sumie po zielone światło na ciążę po 2 CC. Lekarz mówił że widzi że miesiączka będzie lub wczesna ciąża 🙉.w sobotę testowanie i 2 krechy są :) . Wizyta 22.07

reklama
U nas ślub cywilny jest. W czerwcu minęło 6 lat. I chyba taki już pozostanie. 😜

Do góry