reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Kochane a mówiłyście już w pracy? Ja pracuje w sklepie, ciężkie dostawy, pudełka.. boje się trochę dźwigać. Do lekarza dopiero 17 lipca, myślicie żeby powiedzieć już szefowej ze jest coś na rzeczy czy czekać do wizyty??

Ja już jutro wizyta nie mogę się doczekać 😍😍

Kochane tak z innej beczki mam okropna alergie tzn miałam z nią długi czas spokój aż So zajścia w ciążę i mam. Okrutny katar tzn wodę z nosa czy jest coś co mogło by pomóc??

Powiem jutro lekarzowi napewno to mi coś doradzi ale przez to ledwo dycham.😥

Kochane a mówiłyście już w pracy? Ja pracuje w sklepie, ciężkie dostawy, pudełka.. boje się trochę dźwigać. Do lekarza dopiero 17 lipca, myślicie żeby powiedzieć już szefowej ze jest coś na rzeczy czy czekać do wizyty??

Ja pracuję w szkole, także jeszcze mam trochę czasu, żeby powiedzieć dyrekcji. Planuję powiedzieć jakoś za miesiąc, żeby jeszcze zdążyli znaleźć kogoś na zastępstwo.

Ja tez nie wiem co robić... 24 lipca idę na urlop i nie wiem kiedy powiedzieć, czy się tłumaczyć, nie będzie to pozytywnie przyjęte jak powiem ze będę w ciąży

Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat 😁
Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć 🙉 i on już by poleciał po wyprawkę od razu 🤣
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
Dołączam się do pytania, również pracuje w markecie. Od 13 lipca idę na urlop i nie wiem co później, również 17 mam lekarza, od którego tygodnia najlepiej iść na l4?

Widzę, że nie tylko z mojego taki wariat 😁
Mój już chce auto zmieniać, jutro mamy się rozejrzeć 🙉 i on już by poleciał po wyprawkę od razu 🤣
Wszystkie z Was są po ślubie? Czy znajdzie się jakaś mama w takiej jak my sytuacji, że bez ślubu dzieci itd?
My jesteśmy bez ślubu, mamy już synka 4 letniego. A w związku jesteśmy już 8 lat.

reklama
Ja jestem po rozwodzie z 2 dzieci, mam kochanego narzyczonego też po przejściach i razem chcemy stworzyć nową rodzinę....

Faceci są okropni, widzę po moim byłym tak kochał dzieci a teraz odzwyczaił się i wystarczy mu raz na 2 tyg widzieć je.... Ech
Mój narzeczony ma syna (11lat) z poprzedniego małżeństwa. Bardzo o niego walczy dzwoni codziennie. Mieszkamy bardzo blisko jego syna. Ale jego mama niestety bardzo utrudnia mu widywanie się i spontaniczne kontakty. Ale na szczęście już jest coraz starszy i sam powoli decyduje gdzie i kiedy pojedzie. Wyjeżdża z nami nad morze lub na działkę. Także kontakty mamy dobre i dogadują się z młodszym:)

Do góry