reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Mam pytanie do Was palilyscie przed ciąża lub na początku nieświadome że jesteście w ciąży? Nie zlinczujcie mnie proszę bo i tak mam wyrzuty sumienia. Bo mimo dwóch kresek potrafię tylko ograniczyć ilość mam nadzieję że Jan najszybciej się zatne i nie zapalę, tak jak było w poprzedniej ciąży....
😭😭

reklama
U mnie również nie było w pierwszej ciąży ani teraz. Po prostu czułam że coś jest na rzeczy. Bo mi było słabo i niedobrze.
Obie ciąże planowane. Pierwsza 12 dni po decyzji, druga za pierwszym podejściem

Mam jeszcze pytanie, w którym dniu cyklu zauważyłyście plamienia świadczące o implantacji ?
We wczesniejszej ciazy tez bylo plamienie ale w dniu okresu tylko raz przy podcieraniu a teraz Centralnie 7 dni po domniemanej owulacji. Po owulacji do 7dnia czułam jakieś tam pobolewanie klocia w podbrzusza.

A tak z innej beczki kochane jak tam wasze objawy? Czy tylko mi się jeść chce co 2-3h? Ledwo zjem w pracy to obroce się już coś burczy w brzuchu już nie wiem ile tego brać jedzenia do pracy🙈😂 a no i piersi.. potezne i bol sutkow taki inny... Aż się zabrazowily i sterczate sutki.. aa no i spanko🤣 chodź dziś się obyło bez drzemki
Na szczęście żadne mdłości i wymioty nie mecza😋

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do Was palilyscie przed ciąża lub na początku nieświadome że jesteście w ciąży? Nie zlinczujcie mnie proszę bo i tak mam wyrzuty sumienia. Bo mimo dwóch kresek potrafię tylko ograniczyć ilość mam nadzieję że Jan najszybciej się zatne i nie zapalę, tak jak było w poprzedniej ciąży....
😭😭
Ja też popalam... czekam na ransza zmiane na 6 gdzie sklepu pozamykane wtedy cały tydzień nie będzie można kupić😥 ale kończę dziś paczke pale cienkie lajty i rzucam dla dobra dziecka wszystko❤

We wczesniejszej ciazy tez bylo plamienie ale w dniu okresu tylko raz przy podcieraniu a teraz Centralnie 7 dni po domniemanej owulacji. Po owulacji do 7dnia czułam jakieś tam pobolewanie klocia w podbrzusza.

A tak z innej beczki kochane jak tam wasze objawy? Czy tylko mi się jeść chce co 2-3h? Ledwo zjem w pracy to obroce się już coś burczy w brzuchu już nie wiem ile tego brać jedzenia do pracy🙈😂 a no i piersi.. potezne i bol sutkow taki inny... Aż się zabrazowily i sterczate sutki.. aa no i spanko🤣 chodź dziś się obyło bez drzemki
Na szczęście żadne mdłości i wymioty nie mecza😋
U mnie tylko ból sutków i napady gorąca i duszności. Żadnych zachcianek. Może jestem bardziej płaczliwa. Ale to zasługa męża.

reklama
Do góry