reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mam pytanie do Was palilyscie przed ciąża lub na początku nieświadome że jesteście w ciąży? Nie zlinczujcie mnie proszę bo i tak mam wyrzuty sumienia. Bo mimo dwóch kresek potrafię tylko ograniczyć ilość mam nadzieję że Jan najszybciej się zatne i nie zapalę, tak jak było w poprzedniej ciąży....
😭😭

reklama
U mnie również nie było w pierwszej ciąży ani teraz. Po prostu czułam że coś jest na rzeczy. Bo mi było słabo i niedobrze.
Obie ciąże planowane. Pierwsza 12 dni po decyzji, druga za pierwszym podejściem

Mam jeszcze pytanie, w którym dniu cyklu zauważyłyście plamienia świadczące o implantacji ?
We wczesniejszej ciazy tez bylo plamienie ale w dniu okresu tylko raz przy podcieraniu a teraz Centralnie 7 dni po domniemanej owulacji. Po owulacji do 7dnia czułam jakieś tam pobolewanie klocia w podbrzusza.

A tak z innej beczki kochane jak tam wasze objawy? Czy tylko mi się jeść chce co 2-3h? Ledwo zjem w pracy to obroce się już coś burczy w brzuchu już nie wiem ile tego brać jedzenia do pracy🙈😂 a no i piersi.. potezne i bol sutkow taki inny... Aż się zabrazowily i sterczate sutki.. aa no i spanko🤣 chodź dziś się obyło bez drzemki
Na szczęście żadne mdłości i wymioty nie mecza😋

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do Was palilyscie przed ciąża lub na początku nieświadome że jesteście w ciąży? Nie zlinczujcie mnie proszę bo i tak mam wyrzuty sumienia. Bo mimo dwóch kresek potrafię tylko ograniczyć ilość mam nadzieję że Jan najszybciej się zatne i nie zapalę, tak jak było w poprzedniej ciąży....
😭😭
Ja też popalam... czekam na ransza zmiane na 6 gdzie sklepu pozamykane wtedy cały tydzień nie będzie można kupić😥 ale kończę dziś paczke pale cienkie lajty i rzucam dla dobra dziecka wszystko❤

We wczesniejszej ciazy tez bylo plamienie ale w dniu okresu tylko raz przy podcieraniu a teraz Centralnie 7 dni po domniemanej owulacji. Po owulacji do 7dnia czułam jakieś tam pobolewanie klocia w podbrzusza.

A tak z innej beczki kochane jak tam wasze objawy? Czy tylko mi się jeść chce co 2-3h? Ledwo zjem w pracy to obroce się już coś burczy w brzuchu już nie wiem ile tego brać jedzenia do pracy🙈😂 a no i piersi.. potezne i bol sutkow taki inny... Aż się zabrazowily i sterczate sutki.. aa no i spanko🤣 chodź dziś się obyło bez drzemki
Na szczęście żadne mdłości i wymioty nie mecza😋
U mnie tylko ból sutków i napady gorąca i duszności. Żadnych zachcianek. Może jestem bardziej płaczliwa. Ale to zasługa męża.

reklama
Do góry