reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Dzień dobry mamy.
Ja wizytuje w środę ale u nie dopiero będzie 9+1wg usg (patrząc na ostatnie usg). Myślę o tych prenatalnych czy nie iść na własną rękę bo mój gin w okolicach 13tc bada wszystkie narządy wew itd dlatego nie kieruje na prenatalne Jak nie widzi wskazań ale np nie poda mi płci powie dopiero jak będzie pewien na 100..
Wpisują coś do karty ciąży na prenatalnych??
Nie wiem co ze mną się dzieje ale w tej ciąży jestem królową kuchni...dziś ogarnęłam już 3 daniowy obiad [emoji123][emoji123] A naszło mnie jeszcze na ptysie z mięsiem A do tego sernik na zimno [emoji3059][emoji3059][emoji2356][emoji2356] czy to też jakaś wrozba na płeć?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
Ja wizytuje w środę ale u nie dopiero będzie 9+1wg usg (patrząc na ostatnie usg). Myślę o tych prenatalnych czy nie iść na własną rękę bo mój gin w okolicach 13tc bada wszystkie narządy wew itd dlatego nie kieruje na prenatalne Jak nie widzi wskazań ale np nie poda mi płci powie dopiero jak będzie pewien na 100..
Nie wiem co ze mną się dzieje ale w tej ciąży jestem królową kuchni...dziś ogarnęłam już 3 daniowy obiad [emoji123][emoji123] A naszło mnie jeszcze na ptysie z mięsiem A do tego sernik na zimno [emoji3059][emoji3059][emoji2356][emoji2356] czy to też jakaś wrozba na płeć?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
Olka_Monolka
A propos tej wróżby - ja dziś zjadłam 10 cukierków, a następnie jajko niespodziankę popiłam colą ?Dzień dobry mamy.
dzwoneczek8811
nie jest za pozno jezeli nie masz rozbieżności miedzy terminem z usg a om ale mysle, ze skoro lekarz tak wyliczył to nie masz rozbieżności do 14tc mozna robic, ja w tej i poprzedniej ciazy słyszałam, ze najlepiej miedzy 12 a 13 tc robic a nawet bliżej 13 bo łatwiej wyliczyc wszystko bo maluch większy. A od 14 sie juz nie sprawdzi bo za duzy maluch z tego co kojarze. Ale do 13+6 moznaA myślicie że USG genetycznie w 13+3 to nie za późno? Tak mi doktor termin ustaliła.
dzwoneczek8811
na ktora masz? Ja sie umówilam dopiero na 18:20 zeby pojechać z mężem po pracy ale wydaje mi sie, ze nadal nie beda wpuszczac osob tow wiec wejdę samaCzyli w tym dniu mamy we 3 prenatalne Dziewczyny będzie dobrze
Invicta
Nie uwierzysz ale ja na 18:15 właśnie ja tez chciałabym z mężem ale u mnie jest kategoryczny zakaz... w szpitalu tez rodzi się samemu... a jeżeli chodzi o odwiedziny to trzeba się wcześniej umówić jak się maluszek urodzi... i wizyta trwa wtedy 1 godz tylko... ten wirus wszytsko pokrzyżował...na ktora masz? Ja sie umówilam dopiero na 18:20 zeby pojechać z mężem po pracy ale wydaje mi sie, ze nadal nie beda wpuszczac osob tow wiec wejdę sama
Ja mam na 19[emoji3526], u mnie mąż był na USG 4 sierpnia i prawie się popłakał [emoji16]
Nie uwierzysz ale ja na 18:15 [emoji16][emoji23][emoji3] właśnie ja tez chciałabym z mężem ale u mnie jest kategoryczny zakaz... w szpitalu tez rodzi się samemu... a jeżeli chodzi o odwiedziny to trzeba się wcześniej umówić jak się maluszek urodzi... i wizyta trwa wtedy 1 godz tylko... ten wirus wszytsko pokrzyżował...
PaulinaJu
Też bym chciała żeby mój był ale nie może być osób towarzyszących .Ja mam na 19[emoji3526], u mnie mąż był na USG 4 sierpnia i prawie się popłakał [emoji16]
Przy porodzie nie chce być bo powiedział że na pewno zemdleje
reklama
dzwoneczek8811
ale numer to bedziemy miały badanie w tym samym czasie u nas na wizyty tez nie mozna z osobami towarzyszącymi, co do porodu jeszcze sie nie orientowalam bo badania mam w prv gabinecie. Ale ten szpital w ktorym wstępnie planowałam jest w Szczecinie szpitalem pierwszej referencyjności dla kobiet zarażonych korona i zastanawiam sie czy to dobry wybórNie uwierzysz ale ja na 18:15 właśnie ja tez chciałabym z mężem ale u mnie jest kategoryczny zakaz... w szpitalu tez rodzi się samemu... a jeżeli chodzi o odwiedziny to trzeba się wcześniej umówić jak się maluszek urodzi... i wizyta trwa wtedy 1 godz tylko... ten wirus wszytsko pokrzyżował...