O to super podejście jak się nie ma czasu to się na siłę nie wyszukujęU mnie badania 2 września, wtedy będzie 12+6, i też robi je lekarz prowadzacy. Staram się o tym nie myśleć, udaje w myślach że nie jestem w ciąży i że wszystko jest normalnie, a niech tam w środku rozwija się swoją drogą tyle kobiet nawet do 3-4 miesiąca nie wiedzą że są w ciąży i przynajmniej mają spokój ducha a nie jak my że tu zaboli tam zakuje i już stres jest
reklama
To też prawda, a to moja pierwsza ciąża, jestem na zwolnieniu, mąż w pracy więc siedzę sama w domu i tak wymyślam... Czekam tylko do badań i zamierzam zwiększyć aktywnośćO to super podejście jak się nie ma czasu to się na siłę nie wyszukuję
A myślicie że USG genetycznie w 13+3 to nie za późno? Tak mi doktor termin ustaliła.
Olka_Monolka
Fanka BB :)
Nam mówiła, że od 11 do 14 tc, ja mam w 11+5A myślicie że USG genetycznie w 13+3 to nie za późno? Tak mi doktor termin ustaliła.
Mi to tak nie bardzo tłumaczy, to moja pierwsza ciąża i pojęcia nie miałam co to USG genetyczne póki sobie w google nie wpisałam [emoji44]
To też prawda, a to moja pierwsza ciąża, jestem na zwolnieniu, mąż w pracy więc siedzę sama w domu i tak wymyślam... Czekam tylko do badań i zamierzam zwiększyć aktywność
Mam to samo, wszyscy w pracy, ja ostatnio objawów żadnych I tylko siedzę w domu, sprzątam i porządkuje wszystko co się da i sobie wymyślam stresy i problemy
Powinno się wykonać do 13t6d ja mam termin 13t4d więc nie za późnoA myślicie że USG genetycznie w 13+3 to nie za późno? Tak mi doktor termin ustaliła.
U mnie będzie 13t i 2d więc chyba dobrzeA myślicie że USG genetycznie w 13+3 to nie za późno? Tak mi doktor termin ustaliła.
PaulinaJu
Też mam tak późno bo mi przełożyli i już się boje czy dziecko nie będzie za dużeA myślicie że USG genetycznie w 13+3 to nie za późno? Tak mi doktor termin ustaliła.
reklama
Invicta
Czyli w tym dniu mamy we 3 prenatalne Dziewczyny będzie dobrzetez mam 8.09 prenatalne u mnie bedzie 12+6