reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

potwierdzam, ja tez poprzednie 2 ciaze wymioty i mdlosci do końca :( tzn w 2 o końca w 1 troche krócej. Zgaga taka ze przy przyjęciu do szpitala stary mi leciał do domu po kakao bo ciagle mnie piekło :( skurcze przedwczesne cała ciaze :( jeszcze w 1 miałam odklejające sie łożysko skracająca sie szyjke rozwarcie i w ogole mocno zagrożona ona była. 2 ciaza niby zagrożona tez ale nie tak powaznie ale cała praktycznie przeleżana :( i ta tez sie na taka zapowiada :( moja przyjaciolka za to prawie 38tc i super cała ciaze sie czuje, teraz jej tylko troche nogi puchną ale tak to idealnie. Takze kazda kobieta ma inaczej
Ja to samo też zagrożone obie skoki ciśnienia garść tabletek od początku i teraz też już zaczęłam i też się przygotowuje na to samo. Trudno. A moje koleżanki też zdziwione bo one idealnie przechodziły i ani wymiotów ani zgagi ani mdłości no tylko im brzuch rósł 😄noi gdzie ta sprawiedliwość 😂

reklama
Dzień dobry :) ja w pierwszej ciąży nie wymiotowałam, za to teraz codziennie :/ ale na same mdłości bardzo pomagają mi miętowe gumy do żucia. Zgagę tez miałam aż do porodu, zobaczymy jak teraz. Ja się tylko boje żeby za dużo nie przytyć bo tak się namęczyła żeby schudnąć 😂😂😂ja mam prenatalne 28.08 i już czuje stresik....

Dzień dobry :) ja w pierwszej ciąży nie wymiotowałam, za to teraz codziennie :/ ale na same mdłości bardzo pomagają mi miętowe gumy do żucia. Zgagę tez miałam aż do porodu, zobaczymy jak teraz. Ja się tylko boje żeby za dużo nie przytyć bo tak się namęczyła żeby schudnąć 😂😂😂ja mam prenatalne 28.08 i już czuje stresik....

Jak wymiotujesz to nie zdążysz przytyć 😁

Też się stresuję, w środę PAPPA 🤰

Dziewczyny, a kiedy dzwonilyscie sie umawiać na prenatalne? W którym tyg?

reklama
U mnie badania 2 września, wtedy będzie 12+6, i też robi je lekarz prowadzacy. Staram się o tym nie myśleć, udaje w myślach że nie jestem w ciąży i że wszystko jest normalnie, a niech tam w środku rozwija się swoją drogą 😛 tyle kobiet nawet do 3-4 miesiąca nie wiedzą że są w ciąży i przynajmniej mają spokój ducha a nie jak my że tu zaboli tam zakuje i już stres jest 😃

Do góry