reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej hej 😁 witamy 😘😘 napewno będzie już serduszko także tylko trzeba czekać do wizyty 😁
U mnie miesiączka 8.06 😀 ale z racji tego ze owu było w 19dc ciąża jest młodsza o tydzień ☺️ Ja czekam i liczę ze serduszko będzie biło w poniedziałek ❤️
Który tydzień będziesz miała w poniedziałek? Ja w środę 6+1 i zastanawiam się czy serce już będzie 🙂

A u mnie różowy śluz😢
O kurczę .... dzwoniłaś do lekarza ? Sporo tego sluzu masz , ? U mnie póki co spokój , tylko wczoraj ta jedna niteczka krwi w śluzie ... . Tez sie bardzo wczoraj zaniepokoiłam , ale moja mama mnie uspokoiła i kazała nie panikować. Dla spokoju zrobię sobie jutro rano betę .... bo wizytę mam i tak 5 sierpnia kolejna .

O kurczę .... dzwoniłaś do lekarza ? Sporo tego sluzu masz , ? U mnie póki co spokój , tylko wczoraj ta jedna niteczka krwi w śluzie ... . Tez sie bardzo wczoraj zaniepokoiłam , ale moja mama mnie uspokoiła i kazała nie panikować. Dla spokoju zrobię sobie jutro rano betę .... bo wizytę mam i tak 5 sierpnia kolejna .
Nie za dużo, ale boję się. Jutro badania krwi, a w środę wizyta. Czytałam, że taki różowy niby nic poważnego

Nie za dużo, ale boję się. Jutro badania krwi, a w środę wizyta. Czytałam, że taki różowy niby nic poważnego
Ja od wczoraj troszkę więcej leżę i jest ok ... , być może zbytnio się przeforsowałam , sprzątałam cały dom , zakupy , gotowałam obiad ... , muszę wrzucić bardziej na luz 😀. Ja tez mam cała masę badan do wykonania na kolejna wizytę 🙃

Ja od wczoraj troszkę więcej leżę i jest ok ... , być może zbytnio się przeforsowałam , sprzątałam cały dom , zakupy , gotowałam obiad ... , muszę wrzucić bardziej na luz 😀. Ja tez mam cała masę badan do wykonania na kolejna wizytę 🙃
Ja poprzednie 3 ciąże robiłam wszystko i teraz w sumie też. Ale chyba muszę zwolnić🙃

Który tydzień będziesz miała w poniedziałek? Ja w środę 6+1 i zastanawiam się czy serce już będzie 🙂
W poniedziałek 6+2 w sumie to coś koło tego bo u mnie do zapłodnienia doszło od 26 do 28 czerwca. Niby według miesiączki miałabym 7+2 ale ze cykle długie to 6+2 😀 wiec liczę na serduszko jak nie to jeszcze poczekam ale przynajmniej jutro się wszytskiego dowiem ❤️ O 15 już się doczekać nie mogę 😀

reklama
W poniedziałek 6+2 w sumie to coś koło tego bo u mnie do zapłodnienia doszło od 26 do 28 czerwca. Niby według miesiączki miałabym 7+2 ale ze cykle długie to 6+2 😀 wiec liczę na serduszko jak nie to jeszcze poczekam ale przynajmniej jutro się wszytskiego dowiem ❤ O 15 już się doczekać nie mogę 😀
U mnie do zapłodnienia doszło 28 czerwca ( wiem bo mąż akurat wrócił z delegacji ) 😀 OM 14 czerwca , dlatego ciąża jest młodsza i muszę czekać do tego 5tego ... , napisz jutro jak u Ciebie po wizycie 😘

Do góry