reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej hej 😁 witamy 😘😘 napewno będzie już serduszko także tylko trzeba czekać do wizyty 😁
U mnie miesiączka 8.06 😀 ale z racji tego ze owu było w 19dc ciąża jest młodsza o tydzień ☺️ Ja czekam i liczę ze serduszko będzie biło w poniedziałek ❤️
Który tydzień będziesz miała w poniedziałek? Ja w środę 6+1 i zastanawiam się czy serce już będzie 🙂

A u mnie różowy śluz😢
O kurczę .... dzwoniłaś do lekarza ? Sporo tego sluzu masz , ? U mnie póki co spokój , tylko wczoraj ta jedna niteczka krwi w śluzie ... . Tez sie bardzo wczoraj zaniepokoiłam , ale moja mama mnie uspokoiła i kazała nie panikować. Dla spokoju zrobię sobie jutro rano betę .... bo wizytę mam i tak 5 sierpnia kolejna .

O kurczę .... dzwoniłaś do lekarza ? Sporo tego sluzu masz , ? U mnie póki co spokój , tylko wczoraj ta jedna niteczka krwi w śluzie ... . Tez sie bardzo wczoraj zaniepokoiłam , ale moja mama mnie uspokoiła i kazała nie panikować. Dla spokoju zrobię sobie jutro rano betę .... bo wizytę mam i tak 5 sierpnia kolejna .
Nie za dużo, ale boję się. Jutro badania krwi, a w środę wizyta. Czytałam, że taki różowy niby nic poważnego

Nie za dużo, ale boję się. Jutro badania krwi, a w środę wizyta. Czytałam, że taki różowy niby nic poważnego
Ja od wczoraj troszkę więcej leżę i jest ok ... , być może zbytnio się przeforsowałam , sprzątałam cały dom , zakupy , gotowałam obiad ... , muszę wrzucić bardziej na luz 😀. Ja tez mam cała masę badan do wykonania na kolejna wizytę 🙃

Ja od wczoraj troszkę więcej leżę i jest ok ... , być może zbytnio się przeforsowałam , sprzątałam cały dom , zakupy , gotowałam obiad ... , muszę wrzucić bardziej na luz 😀. Ja tez mam cała masę badan do wykonania na kolejna wizytę 🙃
Ja poprzednie 3 ciąże robiłam wszystko i teraz w sumie też. Ale chyba muszę zwolnić🙃

Który tydzień będziesz miała w poniedziałek? Ja w środę 6+1 i zastanawiam się czy serce już będzie 🙂
W poniedziałek 6+2 w sumie to coś koło tego bo u mnie do zapłodnienia doszło od 26 do 28 czerwca. Niby według miesiączki miałabym 7+2 ale ze cykle długie to 6+2 😀 wiec liczę na serduszko jak nie to jeszcze poczekam ale przynajmniej jutro się wszytskiego dowiem ❤️ O 15 już się doczekać nie mogę 😀

reklama
W poniedziałek 6+2 w sumie to coś koło tego bo u mnie do zapłodnienia doszło od 26 do 28 czerwca. Niby według miesiączki miałabym 7+2 ale ze cykle długie to 6+2 😀 wiec liczę na serduszko jak nie to jeszcze poczekam ale przynajmniej jutro się wszytskiego dowiem ❤ O 15 już się doczekać nie mogę 😀
U mnie do zapłodnienia doszło 28 czerwca ( wiem bo mąż akurat wrócił z delegacji ) 😀 OM 14 czerwca , dlatego ciąża jest młodsza i muszę czekać do tego 5tego ... , napisz jutro jak u Ciebie po wizycie 😘

Do góry