reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A wy jakie macie objawy ? To prawda ze lepiej je mieć niż nie?
Trudno powiedzieć ja w dwóch poprzednich od początku w sumie działo mi się wszystko od wymiotów zawroty głowy nawet do kruszenia się zębów 🤦teraz też myślałam że nic nie mam i już się bałam to znowu wymioty się zaczęły 🤷

U mnie do zapłodnienia doszło 28 czerwca ( wiem bo mąż akurat wrócił z delegacji ) 😀 OM 14 czerwca , dlatego ciąża jest młodsza i muszę czekać do tego 5tego ... , napisz jutro jak u Ciebie po wizycie 😘
Napewno napisze 😁😁😁 ja właśnie 26 brałam zastrzyk na pęknięcie a 29 już widzieliśmy na usg ze pękł i jest ciałko żółte 😀 stad wiem ze wtedy się udało 😀

Kochana do zaplodnienia doszlo 14 dc czyli w domiemana owulacje tak?
Tak . Bo bolał mnie nawet jajnik .. zawsze tak miałam podczas owulacji , jednakże w każda z ciąż zachodziłam za pierwszym razem staran ( teraz tez tak było ) i ten charakterystyczny ból jajnika był zwiastunem owulacji - , ( ale podkreślam mogę się mylić 🤔🤭

A wy jakie macie objawy ? To prawda ze lepiej je mieć niż nie?
U mnie od wczoraj wieczorem objawy się bardzo nasiliły... aż dzisiaj prevomit wzięłam i wezmę tez na noc bo wcześniejsza co 2 h się budziłam... mdłości mdłości i jeszcz raz mdłości i sen mogłabym spac cały czas. Ale cały czas mówię sobie ze dam rade bo tyle się staraliśmy ze wszytsko zniosę 😁

Dziewczyny jakie badanie robiłyście po 1 wizycie? Ja mam tylko mocz, morfologia, cukier i tsh. Zastanawiam się czy ze względu na ten różowy śluz nie zrobić progesteronu?
Ja progesteron sama robiłam bo mam brać luteinę cały czas... wiec to dla mojej wiadomości... a tak to glukoza hcg tsh morfologia Gr krwi i mocz... po pierwszej wizycie doszły jeszcze różyczka i toksoplazmoza.

reklama
Do góry