To i ja się cieszę że sama nie jestem odkąd nauczyła się słowa nie to na wszystko jest nie i pokazuje na wszystko a jak czegoś nie dam bo nie mogę to od razu tako krzyk że strach podejść niedługo wybieramy się na weekend więc trochę odpoczniemy nad jeziorkiem i może i ona zmienia podejście z nie na takMoja też....czekam aż to minie bo idzie o.....ć
Jak miło się czyta , że nie tylko moja złośnica i wymuszaczka(nie wiem czy jest takie słowo ale idealnie tutaj pasuje)
Minie ten okres i zacznie nam się nudzić
Jak Ty pięknie zawsze potrafisz napisać to co mam w głowie ale nie potrafię tego ująć
Cudne jesteście dziewczyny
A i @Mary2094 powodzenia w szpitalu...oby badanie wyszło w porządku...3majcie się
A i @Patii26 mam nadzieję, że ciężki okres w pracy i życiu osobistym minie prędko i wrócą tylko beztroskie i radosne dni...Powodzenia
reklama
Dziewczyny polecacie jakieś cienkie skarpetki na lato? Do sandałków czy jakichkolwiek innych butów na lato dla tych naszych dzieciaczkow, coby im się stópcie nie parzyły zauważyłam że mojej się bardzo pocą już nogi w adidaskach :/
Mary2094
Fanka BB :)
Nic, niech stopa sobie oddychaDziewczyny polecacie jakieś cienkie skarpetki na lato? Do sandałków czy jakichkolwiek innych butów na lato dla tych naszych dzieciaczkow, coby im się stópcie nie parzyły zauważyłam że mojej się bardzo pocą już nogi w adidaskach :/
MamM
Ja też nic nie zakładam. Same buty. Tzn. Melania nosi ekotuptusie i attipasy, a do nich skarpet nie trzeba.Nic, niech stopa sobie oddycha
ilmenau
Zgadzam się, musi się przyzwyczaić. Generalnie bardzo ładnie sobie radzi, bo przez pierwszy miesiąc to wychodziłam do pracy i było ok, ale teraz od 2 tyg przez ten skok rozwojowy i ząbki to jak widzi, że teściowa przychodzi do nas by zająć się Nelą to Nela wie, że zaraz ja idę do pracy u się non stop tuli i płaczę biedna jak wychodzę A ja w pracy za nią tak bardzo tęsknię I akurat u mnie sprzątanie i inne rzeczy są na ostatnim miejscu, na pierwszym zawsze jest Nelcia i zabawa z nią, spędzenie z nią czasu. Nie przejmuje ie bałaganem, bo chcę jak najwięcej czasu spędzić z małą w wolny dzień. Teraz miałam weekend wolny, oraz dzisiaj i jutro też wolne, więc sobie odbijam ciężki tydzień w pracy. Dzisiaj cały dzień się bawiłam z małą, tak mi tego brakowało Jej tak samo
A co do tego, że mam ciężki okres w życiu to tu chodziło mi o pracę ( psychicznie) plus sprawy prywatne, absolutnie nie o to, że Nelcia ma mamoze, bo to akurat mi nie przeszkadza a raczej podoba mi się, że jest taki przytulasek i mnie ciągle potrzebuje, słodkie to jest
Oj, życzę zeby ten ciężki czas wkrótce się zakończył!
A jak chcesz się wygadać, to wiesz, my tu jesteśmy...
Dziewczyny polecacie jakieś cienkie skarpetki na lato? Do sandałków czy jakichkolwiek innych butów na lato dla tych naszych dzieciaczkow, coby im się stópcie nie parzyły zauważyłam że mojej się bardzo pocą już nogi w adidaskach :/
Ja na początku zakładam takie cienkie skarpety z hm, zeby nowe sandałki nie obtarly gdzieś stopki. Teraz chodzi bez skarpet i jest sppko
To współczuję tego wyrostka. Teraz to chybaHej nie mam na nic czasu praca zajmuje dużo czasu. Teraz jeszcze kilka dni spędziłam w szpitalu z wyrostkiem wiec byłam bez małej potem kilka dni nie mogłam jej nosić. Najgorszy czas jak do tej pory. JULKA żywe dziecko czasem aż za żywe mama nie wyrabia. I córka pokazuje pazurki potrafi się złościć i "wymusza" płaczem jak coś chce. No ale podobno to taki etap więc czekamy aż minie
wszystke dzieci na etapie wymuszania płaczem czy krzykiem nawet. Świetnie Cię rozumiem, też nie mam czasu na nic i wieczorami jedyne co jestem w stanie zrobić to iść spać
Figola3
Albo raczej modnisia ostatnio założyłam jej opaskę na spacer,którą po raz pierwszy widziala, ale po chwili stwierdzilam, ze jednak za ciepło na cokolwiek na głowę i zdjęłam jej. No to jeczala, ze chce założyćUuu, porządnisia
Figola3
Fajne te ekotuptusie i wcale nie drogie. Sprawimy sobie takie, będą na chłodniejsze dni, bo całe są kryte. Na lato dobre buciki ma Befado - takie a'la kapcie, starszakom kupowalam takie. I też nie drogieJa też nic nie zakładam. Same buty. Tzn. Melania nosi ekotuptusie i attipasy, a do nich skarpet nie trzeba.
Figola3
O tak, ja też nie raz nie dwa, mam ochotę wszystko rzucić i iść spać. Co drugi dzień robię obiad jak Młoda idzie spać i już tak marzę o przedszkolu, gdzie obiad będzie miała z urzędu ale to jeszcze 1,5 rokuTo współczuję tego wyrostka. Teraz to chyba
wszystke dzieci na etapie wymuszania płaczem czy krzykiem nawet. Świetnie Cię rozumiem, też nie mam czasu na nic i wieczorami jedyne co jestem w stanie zrobić to iść spać
reklama
Nono, żebyś się nie przeliczyła, moja ma obiad w żłobku a go nie je, nic kompletnie nie je, a jak wracamy do domu to obiad musi być już zrobiony, ba! odgrzany najlepiej, bo jest wrzask i spazmy że głodna :/O tak, ja też nie raz nie dwa, mam ochotę wszystko rzucić i iść spać. Co drugi dzień robię obiad jak Młoda idzie spać i już tak marzę o przedszkolu, gdzie obiad będzie miała z urzędu ale to jeszcze 1,5 roku