reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
O losie tydzień mnie nie było, a tu milion stron do nadrobienia🙃. Byliśmy na wsi 300 km od domu ja, Remek i pies. Było super. Podróż bardzo fajna, a u babci pełny przewrót w domu. Moje dziecko obiło się z każdej strony, nos zdarty, ze trzy guzy na głowie i do tego brudny jak nigdy, ale jaki szczęśliwy 😃. Zabieram się za czytanie.

Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊Zobacz załącznik 1383159
Wszystkiego najlepszego dla Nelci🥰💯❤niech rośnie zdrowo i pięknie

Rok temu odmieniła moje życie na zawsze ❤️
Pierwsze zdjęcie równy rok temu 26.03, w moje urodzinki, dostałam ją po raz pierwszy ( nie licząc 3 minut zaraz po porodzie).
Najcudowniejszy prezent na świecie ❤️
Drugie zdjęcie wczoraj, w jej roczek 🥰

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to przestaje być zabawne. Wczoraj mówiłam, że mam z głowy obowiązki małżeńskie, bo mąż raczył się z moim tatą bimberkiem, ale od tego całego analizowania i opowiadania trochę nabrałam ochoty, a dziś wpadł mój chrzestny z innym bimberkiem i siedzą z moim i degustują 😑 mam energię, która ujścia nie znajduje 😂
Idź wyszoruj fugi pod prysznicem to Ci wszystko szybko przejdzie :D a energię spożytkujesz :)

reklama
Do góry