reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny, to przestaje być zabawne. Wczoraj mówiłam, że mam z głowy obowiązki małżeńskie, bo mąż raczył się z moim tatą bimberkiem, ale od tego całego analizowania i opowiadania trochę nabrałam ochoty, a dziś wpadł mój chrzestny z innym bimberkiem i siedzą z moim i degustują 😑 mam energię, która ujścia nie znajduje 😂
Łącze się w bólu 💔
Ja to znam, bo mój mąż to nie jest z tych samców którzy ciągle chcą, u nas sytuacja zawsze odwrotna, ja mam większy apetyt na igraszki zawsze. Więc wiem co czujesz 😂

reklama
Dziewczyny, kupujecie ubranka w Reserved? Wiecie jak wypada tam rozmiarówka? Czy jak mały ma 89 cm to 92 będzie dobre?
Dam Ci znac po niedzieli, bo przyjdą mi z olx dwie koszulki reserved na Tomka 😂 lubie miec zawsze kilka rzeczy na zapas w wiekszym, żeby pogoda i rośnięcie Tomka mnie nie zaskoczyły, więc zamówiłam koszulki z krotkim rekawem na rozmiar więcej niz teraz nosi.

Dziecko mi zaczęło wybrzydzac z jedzeniem tak, ze mam ochote mu kanapki robic na kazdy posilek. Taka zupa, ktorej zdjecie kiedyś wkleiłam nie przejdzie mu przez usta, wypluwa wredota mała 😑 teraz tez larmo zrobił przy pomidorowej, w której pływają kawałki marchewki, selera, pomidora i makaronu. Mały cwaniak myslał ze matka sie zlituje i da pajde chleba 😑 teraz je moje krokiety, a ja jego pomidorową...

Dziecko mi zaczęło wybrzydzac z jedzeniem tak, ze mam ochote mu kanapki robic na kazdy posilek. Taka zupa, ktorej zdjecie kiedyś wkleiłam nie przejdzie mu przez usta, wypluwa wredota mała 😑 teraz tez larmo zrobił przy pomidorowej, w której pływają kawałki marchewki, selera, pomidora i makaronu. Mały cwaniak myslał ze matka sie zlituje i da pajde chleba 😑 teraz je moje krokiety, a ja jego pomidorową...
Niestety mój z jedzącego wszystko też zaczyna przebierać. Zupy są be. Najlepiej wchodzi awokado. Wczoraj mieliśmy spaghetti i poszło nieźle, ale kopytka czy leniwe lądują na ziemi. O dziwo jak byłam u mamy to łaził z bochnem chleba i zjadał.

Niestety mój z jedzącego wszystko też zaczyna przebierać. Zupy są be. Najlepiej wchodzi awokado. Wczoraj mieliśmy spaghetti i poszło nieźle, ale kopytka czy leniwe lądują na ziemi. O dziwo jak byłam u mamy to łaził z bochnem chleba i zjadał.
U nas zawsze zupy były ble, ja osobiście też średnio za zupami więc jak najbardziej rozumiem, lubimy konkrety. Lecz moja mała żaba to nie lubi jak gotuję na dwa dni, bo codziennie chce co innego i nie chce jeść dwa dni pod rząd tego samego🥲

reklama
U nas zawsze zupy były ble, ja osobiście też średnio za zupami więc jak najbardziej rozumiem, lubimy konkrety. Lecz moja mała żaba to nie lubi jak gotuję na dwa dni, bo codziennie chce co innego i nie chce jeść dwa dni pod rząd tego samego🥲
Czyli zaczynają się fanaberie 🤣. Mój pije bardzo dużo mleka, tak z litr.
Powiedz @Mary2094 czy Nastka znowu chodzi? I jak w żłobku się odnajduje?

Do góry