reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ależ oczywiście, że mówi🤣
Nawet kiedyś tutaj na forum sobie pisałam i słyszę z tyłu chodź zobaczymy co mama robi🤣
Ona i tak będzie przyłazić do kuchni bo jak tylko kogoś widzi w niej to od razu jest "am" ale mąż poinformowany , że to jest "misja specjalna" i jutro nie ma haseł typu" zobaczmy co robi mama" bo mama jutro się relaksuje w kuchni🤣
Ależ oczywiście, że mówi🤣
Nawet kiedyś tutaj na forum sobie pisałam i słyszę z tyłu chodź zobaczymy co mama robi🤣
Ona i tak będzie przyłazić do kuchni bo jak tylko kogoś widzi w niej to od razu jest "am" ale mąż poinformowany , że to jest "misja specjalna" i jutro nie ma haseł typu" zobaczmy co robi mama" bo mama jutro się relaksuje w kuchni🤣
Haha czyli oni wszyscy po jednych pieniądzach 🤣🤣w sumie jak moje.u zagrożę że nie będzie jedzenia to też bardziej się mobilizuje😉
Haha czyli oni wszyscy po jednych pieniądzach 🤣🤣w sumie jak moje.u zagrożę że nie będzie jedzenia to też bardziej się mobilizuje😉

A to dalej jest impreza łączona Medarda i Melanii?
A czemu tylko torcik?
Nie, nie. Medi ma urodziny 29 marca. Wtedy ma być wypas w knajpie.
Na dwie takie większe nie miałam siły i ochoty, a rodzina nasza to 8 osób wszystkich, zrozumieli i na wyżerkę poczekają do marca.

No po torciku to jakiś talerz przekąsek wystawię, ale nic na ciepło nie planuję.

Ciekawe jak nam się dziewczynki zachowają, bo z moją to loteria i drzemki popołudniowe ma nieregularne i albo bawi się ładnie sama, albo mama rączki tylko lub co gorsza cyc pół dnia 🤔
Jak przewidujesz u siebie ?

Miałam dzisiaj podobnie...jakoś do końca wierzyłam , że ten Putin odpuści chociaż było to mało prawdopodobne ale ja zawsze wierzę do samego końca ale jak rano przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły i poczułam taką jakąś bezsilność...☹️
Oby tylko nasza władza nie chojraczyła bo niestety nasza armia jest w opłakanym stanie a na USA jakoś nie liczę bo ostatnio pokazali w afganistanie jak szybko potrafią się spakować☹️
Mam podobne zdanie na ten temat. Boje się cholernie eskalalacji, niby wszyscy zapewniają że na naszych terenach do tego nie dojdzie, lecz mam obawy.

Ciekawy pomysł z taką nocną imprezą, ale to już typowo dla starszych dzieci niż nasze maluszki. Po roczku na pewno pojdę na te gordonki jeżeli tylko uda się zapisać, bo nie wiem czy można dołączyć kiedy się chce, czy są jakieś turnusy. Na pewno też zacznę chodzić z małym do kulkolandii, czy tam innych sal zabaw od czasu do czasu, na plac zabaw, który mamy przy szkole...nie mogę się doczekać 😍 wszyscy mówili mi, że jak zacznie chodzić, to będę tęskniła za raczkowaniem, albo nawet za czasami, kiedy był malusi malusi i tylko leżał w jednym miejscu. A jednak jestem taka szczesliwa ze juz drepta i można z nim zacząć robić tyle rzeczy 😍 idealnie te nasze dzieci się urodziły, bo kiedy przyjdzie wiosna, już pewno wszystkie będą chodzić i będzie można im zaproponować tak dużo nowych rzeczy 😍
W ogóle wyobraźcie sobie-każda wiosna to będzie nowy wymiar dzieciństwa, bo będą coraz starsi, po zimie będą zrzucać te ciężkie zimowe buty i kurtki i szaleć na polu na coraz to doroślejsze sposoby 😍 ale się rozczulam jakoś 😂😂😂

Ooo, a my oboje z mężem wspominamy ten czas kiedy starsza corka nauczyla się chodzić jako cos super. Nowe możliwości otworzyły się przed nami - place zabaw, pierwsze zjazdy na zjeżdżalni, sama chciała wchodzić na nie. No i nasz hit spacerowy - drewniana kaczka na kiju 😁 jak juz sie rozpadła stara (a była użytkowana intensywnie, po drodze bylo troche napraw jak odzykrecone koleczko lub doklejone oczko...) to szybko szukałam drugiej takiej samej. Polecam ten typ zabawki!

Mnie dziś już ten dzień dobił totalnie, że nie myślę nawet o roczku. Czekam na informacje od mamy bo karetka zabrała ją na sor, bo źle się czuła. Już siedzi tam prawie 7h, i kardiologicznie jest nie zbyt ciekawie.

Dużo zdrówka dla twojej mamy 😘

No chyba tylko mogę napisać , że dobrze że roczek obchodzi się raz więc następne imprezy urodzinowe już powinny mieć bardziej sprzyjające warunki....ale po tym co napisałaś pierwsza impreza urodzinowa Igi będzie mi się z tym kojarzyć chociaż chyba bardziej powinny moje urodziny bo miałam je wczoraj ale na szczęście świętowałam je jeszcze kiedy był spokój u naszych sąsiadów....:(
Kochana to wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, radości, spokoju ducha i najważniejsze - pociechy z córeczki, aby każdy dzień był dla Was wspaniały 🥰

reklama
Do góry