reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A
Wracając do dzieci, to dzisiaj dużo na podwórku. Liście są jadalne🙈. Kupiłam nocnik, zrobiłam wątróbkę kaczą. Czytałam o podrobach i opinie są rozbieżne, parę kęsów zjadł😉. Królika nie znalazłam😂. A i nie ma paliwa u mnie na stacji. Dopiero teraz zjadłam pączki, bo cały dzień nie mogłam przez stres.
A ja zainspirowana tym królikiem, zrobiłam dzisiaj gulasz ale się zajadał. A na śniadanie zrobiłam mu gofry z musu z dyni I banana polecam szczególnie dzieciaczkom bez bmk, wyszły bardzo dobre.
Nie dodawałam, proszku do pieczenia, mleka ani wody bo nie było potrzeby.

reklama
Mieszkam w Przemyślu a moi rodzice w Medyce. To sobie wyobraź nasze nastroje :D zaraz nas zaleje fala uchodźców.
Ja mieszkam na osiedlu, gdzie mamy bazę wojsk NATO i wojskowe zakłady lotnicze. Powiem Wam , że jak czasem F16 oblatują to ciary po plecach chodzą.
Z okna pokoiku Melanii mam widok na to lotnisko.
Jakoś tak te Roczki moich dzieci niefortunnie wypadają, w dniu kiedy mieliśmy Roczek Medarda zmarł Papież Jan Paweł II, a teraz to :(

Sorki za ten wpis, ale mi też się udzieliło...

Kurczę ja miałam iść w zeszłym tyg już jej wyrobić bo planuję wczasy za granicą i jakoś tak mi zeszło a teraz pewnie terminy się wydłuża bo wszyscy będą wyrabiać....

O matko u nas też kolejki takie do stacji benzynowych , że masakra!
Tzn ja nie tankowałam ale mąż jechał i się dziwił co tak wszystkich zebrało do tankowania!

No to powiem Ci , że poszedł grubo....już chyba nie będę narzekać na swoją , że ma tylko jedną:)
Ale skąd ona miał tyle siły?Może po tym gulaszu z królika i gofrach?🤣
Może Ty zostań na samym mleku to będzie spał😁

Ja jutro zaczynam wielkie szykowanie na imprezę ....z jednej strony mi się chce z drugiej nie🤣
U mnie z przygotowania już od poniedziałku zrobiłam więc:
- tablicę wspomnień 300 zdjęć przytwierdzonych do styropianowej płyty
- kupiłam hel i balony
- obwiązałam kieliszki wstazeczkami i piórkami
- powycinałam bieżniki na stół z krępy

I to wszystko przez 4 dni, nic więcej mi Melania nie pozwoliła 🤣

Kurczę ja miałam iść w zeszłym tyg już jej wyrobić bo planuję wczasy za granicą i jakoś tak mi zeszło a teraz pewnie terminy się wydłuża bo wszyscy będą wyrabiać....

O matko u nas też kolejki takie do stacji benzynowych , że masakra!
Tzn ja nie tankowałam ale mąż jechał i się dziwił co tak wszystkich zebrało do tankowania!

No to powiem Ci , że poszedł grubo....już chyba nie będę narzekać na swoją , że ma tylko jedną:)
Ale skąd ona miał tyle siły?Może po tym gulaszu z królika i gofrach?🤣
Może Ty zostań na samym mleku to będzie spał😁

Ja jutro zaczynam wielkie szykowanie na imprezę ....z jednej strony mi się chce z drugiej nie🤣
Dokładnie jutro samo mleko jakoś trzeba to skończyć 🤣🤣🤣 jutro odbieram z apteki 15 puszek bo jest dostawa😁
Wyobrażałam teraz jak z moim nie śpiącym dzieckiem organizuje roczek w domu🙈🤯 szacuneczek 😁😉

No chyba tylko mogę napisać , że dobrze że roczek obchodzi się raz więc następne imprezy urodzinowe już powinny mieć bardziej sprzyjające warunki....ale po tym co napisałaś pierwsza impreza urodzinowa Igi będzie mi się z tym kojarzyć chociaż chyba bardziej powinny moje urodziny bo miałam je wczoraj ale na szczęście świętowałam je jeszcze kiedy był spokój u naszych sąsiadów....:(
Kochana , wszystkiego najlepszego, spokoju i małych radości dla Ciebie.
Piękna Twoja osobowość przenika prze to Forum.
Chyba najbardziej empatyczna Forumowiczka nasza z Ciebie 🤗🤗🤗

reklama
Do góry