Patii26
Fanka BB :)
Super takie zajęcia, też bym chciała małą posłać na takie zajęcia muzyczne, tylko nie wiem czy u mnie gdzieś w okolicy jest, pooglądam. Ogólnie po przeprowadzce planuje kupić pianino cyfrowe Elpiano SLP-260, takie jakie ma moja siostra Milenka i chce uczyć się sama grać na pianinie, bo słuchowo mi idzie bardzo dobrze ( ostatnio na słuch zagrałam piosenkę z Harrego Pottera ) i się starsznie wkręciłam. I chciałabym właśnie, żeby kiedyś Nelcia grała na pianinie. Może akurat załapie babcyla, a jak nie to trudno, załapie coś innegoDobra. Wrzucam kolejny temat do rozmów: zajęcia dla niemowląt
Marzy mi się, żeby Tomek miał styczność z dziećmi i znalazłam w miasteczku obok mojej wsi zajęcia Gordonki. Zajęcia umuzykalniające, taka muzyczna sensoryka, wspomożenie naturalnego rozwoju dziecka. Chciałabym zacząć po roczku zacząć na nie chodzić z małym po roczku, żeby mi jakiegoś choróbska nie złapał, bo nie wiem co wtedy miałabym począć z imprezą, a mamy na sali zajęcia trwają 45 minut w jeden dzień w tygodniu, dla mnie bomba. Ograniczeń wiekowych nie ma jako tako, byle dziecko miało więcej niż 3 miesiące.
Hmm, na pewno jak skończy 3 latka i jak pójdzie do przedszkola to zapiszemy ją do szkółki lekcji angielskiego, raz w tyg są zajęcia. No i pewnie jak już będzie większa to sama wybierze czy chce lekcje tańca, czy plastyczne czy muzyczne
A co do parków zabaw no to zamierzamy właśnie zaniedlugo iść we trójkę do takiej bawilandii gdzie są zjeżdżalnie, baseny z kulkami itp, rodzice mogą tam wchodzić także super tego się nie mogę doczekać, tych trampolin, placów zabaw, ruraparków