Mary2094
Fanka BB :)
Moment złapie będzie Ci jeszcze zaraz w oczy te palce wkładaćDobra, lepiej zakończyć ten stresujący temat Chociaż od dziś uczę małego intensywnie pokazywania palcem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moment złapie będzie Ci jeszcze zaraz w oczy te palce wkładaćDobra, lepiej zakończyć ten stresujący temat Chociaż od dziś uczę małego intensywnie pokazywania palcem
O tak, jak 1267 raz odpowiadasz - To jest lampa. To już tej cierpliwości w głosie brak. A w głowie pojawią się myśl "- Czy ona serio już zapomniała, że minutę temu zapytała - Toto?Moment złapie będzie Ci jeszcze zaraz w oczy te palce wkładać
A to akurat robi z chęciąMoment złapie będzie Ci jeszcze zaraz w oczy te palce wkładać
To u nas na zdjęcia w ramkach wiecznie pokazuje palcem i przy tym - tataO tak, jak 1267 raz odpowiadasz - To jest lampa. To już tej cierpliwości w głosie brak. A w głowie pojawią się myśl "- Czy ona serio już zapomniała, że minutę temu zapytała - Toto?
Robi prywatne badanie oczuA to akurat robi z chęcią
To u nas wiecznie badanie stomatologiczneRobi prywatne badanie oczu
Intensywnie sprawdza czy są ubytkiTo u nas wiecznie badanie stomatologiczne
Ręce które leczą przypomina mi się jak siedziałam na podłodze a mama na wersalce i trzymała ręce na mojej głowie byłam chorowitym dzieckiem i mama próbowała dosłownie wszystkiego na mnieMnie nie pobijesz! Kiedy wylądowaliśmy w szpitalu całą trójką, tj. ja, Tomek i jego RSV to zauważyłam, że zaczął lekko przekrzywiać głowę i szybko nią kręcić. Pomyślałam - kaplica, teraz zacznie się tourneé po neurologach, okulistach, okultystach, a skończymy u jakiegoś szamana na drugim końcu Polski, który będzie uskuteczniał "ręce które leczą" (pozdro dla kumatych, vivat lata 90 i Pan Zbyszek Nowak. Do dziś nie wiem co moja babcia robiła później z tą wodą, ale podejrzewam, że nie kwiatki nią podlewała tylko prędzej niedzielny rosołek). Zagadnęłam przy najbliższym obchodzie Panią Młodą-i-Jeszcze-Zaangażowaną-w-Swoją-Pracę Doktor, opowiedziałam o tym co zaobserwowałam, a ta najdelikatniej i najbardziej dyplomatycznie jak tylko mogła powiedziała, że owszem mają neurologa dziecięcego na wyposażeniu szpitala...tak bardzo ciulowego neurologa dziecięcego, że e-e, nie poleca. Ja posmutniałam, że pewno będę musiała sama kogoś poszukać, a nie wiem gdzie zacząć...
.
.
.
Na drugi dzień zwyczajowo czytałam chłopakom wierszyki (Tomkowi i koledze z sali) i zauważyłam, że Tomek odpalił swoje tiki dokładnie w momencie, kiedy Kumoszka w Kokoszce Smakoszce mówiła "Już ja bym rolady nie jadła!" A ja obrazowo kręciłam głową NIENIENIE ot historia choroby mojego dziecka. I obraz mojej bystrości.
Btw Gdyby ten wpis przeczytał mój ostatni Szef, od razu wiedziałby, że autorką jest jego sekretarka z lat 2019-2021 Panie Bogusławie, jeżeli jakimś cudem Pan to czyta, to przepraszam z całego serca, ale tacy ludzie jak ja też muszą gdzieś pracować
O to też moje powiedzenie ze studiów! Niezbyt lotne ale zawsze działało na zestresowaną studencką duszyczkęWyjaśniło się jego kręcenie głową i potwierdziło się po raz kolejny w moim życiu to, co ktoś powiedział mi jeszcze podczas studiów: Miej wyjebane a będzie Ci dane