reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama

Tak by się to przejawiało. Mam 2 autystów w swoim otoczeniu, byś wyłapała że coś się dzieje nie tak. Bardzo specyficzne jest takie ciągle krecenie głową jak na nie, i pacanie rękami.
Wybaczcie, że się do was wtrącam, ale jeżeli macie dziewczyny jakiekolwiek wątpliwości nie oglądajcie filmów itp. Tylko idźcie do specjalisty. Wg pierwszego filmu mój syn robi większość rzeczy jak ta dziewczynka, prócz rzeczy które robi, bo potrafi chodzić.

No właśnie Wielkanoc odpada przez pracę teściowej...

Bartuś nie pokazuje jeszcze, a starsza zaczela tuż przed roczkiem wiec się tym nie martwię.
Pokazuje za to papa, bije brawo i przybija piątki 😁
A paluszka najlepiej ćwiczy jak zmienia mi ustawienia w pralce 😂

O u nas pralka numer 1, pod względem prób wchodzenia do bębna jak i właśnie zmiany programu w trakcie pracy pralki, że szybko muszę blokadę w pralce uruchamiać aby Panna czegoś nie zrobiła 😂

Wybaczcie, że się do was wtrącam, ale jeżeli macie dziewczyny jakiekolwiek wątpliwości nie oglądajcie filmów itp. Tylko idźcie do specjalisty. Wg pierwszego filmu mój syn robi większość rzeczy jak ta dziewczynka, prócz rzeczy które robi, bo potrafi chodzić.
Oczywiście jestem podobnego zdania. Lecz też właśnie tak jak pisałam nie ma co sobie na głowę kłaść.

Ja już potem nie czytałam, bo to późna godzina była. nie mowilam tego oczywiście złośliwie, ale sama miałam czas że histeryzowalam z autyzmem, boje się nawet syna zaszczepic szczepionką mmr 😂
Nie ma co histeryzować 😊 bo tak byśmy 3/4 chorób dzieciom wymyślali. Ja to już wgl jestem przewrażliwiona to moje dziecko by już chyba wszystko miało 😂

Ja już potem nie czytałam, bo to późna godzina była. nie mowilam tego oczywiście złośliwie, ale sama miałam czas że histeryzowalam z autyzmem, boje się nawet syna zaszczepic szczepionką mmr 😂
Mam to samo choć wiem, że badania nie wykazały żadnego związku między tą szczepionką a autyzmem ale już gdzieś tam z tyłu głowy siedzi jakiś strach 🥴

reklama
Do góry