Spróbuje mojego piątek nauczyćNo właśnie Wielkanoc odpada przez pracę teściowej...
Bartuś nie pokazuje jeszcze, a starsza zaczela tuż przed roczkiem wiec się tym nie martwię.
Pokazuje za to papa, bije brawo i przybija piątki
A paluszka najlepiej ćwiczy jak zmienia mi ustawienia w pralce
reklama
G
gość _199
Gość
Wybaczcie, że się do was wtrącam, ale jeżeli macie dziewczyny jakiekolwiek wątpliwości nie oglądajcie filmów itp. Tylko idźcie do specjalisty. Wg pierwszego filmu mój syn robi większość rzeczy jak ta dziewczynka, prócz rzeczy które robi, bo potrafi chodzić.TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.comTikTok - Make Your Day
TikTok - trends start here. On a device or on the web, viewers can watch and discover millions of personalized short videos. Download the app to get started.vm.tiktok.com
Tak by się to przejawiało. Mam 2 autystów w swoim otoczeniu, byś wyłapała że coś się dzieje nie tak. Bardzo specyficzne jest takie ciągle krecenie głową jak na nie, i pacanie rękami.
Mary2094
Fanka BB :)
No właśnie Wielkanoc odpada przez pracę teściowej...
Bartuś nie pokazuje jeszcze, a starsza zaczela tuż przed roczkiem wiec się tym nie martwię.
Pokazuje za to papa, bije brawo i przybija piątki
A paluszka najlepiej ćwiczy jak zmienia mi ustawienia w pralce
O u nas pralka numer 1, pod względem prób wchodzenia do bębna jak i właśnie zmiany programu w trakcie pracy pralki, że szybko muszę blokadę w pralce uruchamiać aby Panna czegoś nie zrobiła
Mary2094
Oczywiście jestem podobnego zdania. Lecz też właśnie tak jak pisałam nie ma co sobie na głowę kłaść.Wybaczcie, że się do was wtrącam, ale jeżeli macie dziewczyny jakiekolwiek wątpliwości nie oglądajcie filmów itp. Tylko idźcie do specjalisty. Wg pierwszego filmu mój syn robi większość rzeczy jak ta dziewczynka, prócz rzeczy które robi, bo potrafi chodzić.
G
gość _199
Gość
Ja już potem nie czytałam, bo to późna godzina była. nie mowilam tego oczywiście złośliwie, ale sama miałam czas że histeryzowalam z autyzmem, boje się nawet syna zaszczepic szczepionką mmrOczywiście jestem podobnego zdania. Lecz też właśnie tak jak pisałam nie ma co sobie na głowę kłaść.
Mary2094
Nie ma co histeryzować bo tak byśmy 3/4 chorób dzieciom wymyślali. Ja to już wgl jestem przewrażliwiona to moje dziecko by już chyba wszystko miałoJa już potem nie czytałam, bo to późna godzina była. nie mowilam tego oczywiście złośliwie, ale sama miałam czas że histeryzowalam z autyzmem, boje się nawet syna zaszczepic szczepionką mmr
Mam to samo choć wiem, że badania nie wykazały żadnego związku między tą szczepionką a autyzmem ale już gdzieś tam z tyłu głowy siedzi jakiś strachJa już potem nie czytałam, bo to późna godzina była. nie mowilam tego oczywiście złośliwie, ale sama miałam czas że histeryzowalam z autyzmem, boje się nawet syna zaszczepic szczepionką mmr
G
gość _199
Gość
DokładnieMam to samo choć wiem, że badania nie wykazały żadnego związku między tą szczepionką a autyzmem ale już gdzieś tam z tyłu głowy siedzi jakiś strach
Mary2094
Dziewczyny, nie nakręcajmy się, będzie wszystko ok!Dokładnie
reklama