reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hehe to nie musisz kombinować z obiadkami...żarcik...na samej bułce daleko nie zajedzie...nie wiem co w takiej sytuacji i mam nadzieję, że nie będzie mi dane się przekonać...poszukaj w necie jakiś porad

Ja właśnie robię fotokalendarz jednym dziadkom a drugim też nie mam pomysłu....🤔

Może po prostu zdjęcie w ramce i do tego jakaś słodkość lub mini torcik?
Masz rację gotowanie nie ma sensu więc chociaż bułki mu piekę 🤣🤣

dziewczyny, jakie macie spacerówki? polecacie coś? ale takie osobno kupione, nie takie od wózka 2w1. chcę sprzedać wózek 3w1 i kupić za to spacerówkę i fotelik (fotelik ten rekomendowany przez Mary2094)

To i tak mniej wyjdzie wam ten remont niż byście mieli kupić obecnie mieszkanie lub dom. Znajomi kupowali mieszkanie 5 lat temu za 140tys. Obecnie jakby mieli kupić to by lekko musieli zapłacić ok 300tys za nie. I to w naszej małej miejscowości
Tak, to prawda, mieszkania jak i domy są teraz kosmicznie drogie. My 5 lat temu kupiliśmy mieszkanie za 240 tys. a teraz byśmy sprzedali za co najmniej 450 tys. więc różnica jest ogromna w cenach😳

Dziewczyny u mnie newsy... I nie, nie, Maja nie umie jeszcze czytać i pisać 🤪🙃🤪
Pamiętacie jak Wam pisałam, że tu u nas jest 12 tygodni macierzyńskiego? ... miałam wrócić do pracy jakoś w sierpniu po wykrzystaniu wszystkich urlopów... No i tak ciągnęłam zwolnienia, chciałam, żeby mnie zwolnili a oni wręcz przeciwnie... bardzo mnie wspierali, wysyłali prezenty , dawali premie a nawet dwie podwyżki... No i zdecydowałam tak, że wracam.
Od poniedziałku 🙈🙈🙈

Na razie na 40%, czyli 4h 4x w tygodniu, od 6 do 10. Tatuś będzie wtedy zajmował się malutka a potem wymiana 🙆‍♀️

Powiem Wam, że w sumie się cieszę, ja lubię jak coś się dzieje, lubię też swoją pracę. Mąż może pracować popołudniami więc wszystko się dobrze zapowiada. A dalej czas pokaże, 3majcie kciuki 😅

2022 stawia przede mna nowe wyzwania, maluje się wizja mamy, żony, sportowca, artystki i studentki pracującej 💪🥂
O no proszę, gratuluję kochana i powodzenia w pracy! 😄😘

reklama
Do góry