może jak kiedyś uzbieram takie zasoby to też wygrzebię w co raczej wątpięO matko, aż nie wiem co powiedzieć
Sa super, choć cena bardzo wysoka, ale znalazłam w moich zasobach podobne, brzydkie jak noc, ale cieplutkie więc mam w nosie. Plus mam do kombinezonu paputki z dwóch warstw merino (kombinezon też welna merino, plastyczny i nie nadmiernie gruby).
reklama
nie ma za co polecam sięDziekujemy ciociu @Vaness, zamawiamy
Ja szukałam UGG na Vinted to miałam problem z niechodkami.
Ale dziękujemy bo cena tez całkiem git więc zamawiam
też zamówiłam ale oddałam, nie wiem jakie masz ale te były odsuwane z tyłu na pięcie Achillesa totalna porażka jak u nas ciężko wepchnąć stopę... do tego za krótkie bo przed kostkęodesłalamMój ma bardzo podobne z H&M, ubieram mu na spacerki bo są cieplutkie
to chyba bez różnicy czy za 30 czy za 100 zł takie etap ściągają, mój też ściągał teraz już tego nie robi a może dlatego, że w śpiworku jestMam podobne bardzo...ale Iga ma te buty 30 sekund na nogach...dłużej zakładam niż ona je ma...
Pomyśl czy u Was nie będzie podobnie...
Ale u mnie Iga non stop rusza nogami...nawet dzisiaj mi jedna Pani zwróciła na to uwagę...że cały czas rusza
Mary2094
Fanka BB :)
Moja teżOch Melunia to jest moja ulubienica
yyy z firmy Bobowełna to mój wyszukany sklep z tymi butkami ale może być i @karoo-kp bo jestem jej wdzięczna bo naszukałam się ale znalałam i zakochałam się w wełnie merinoPrzecież to Ty @karoo-kp zrobiłaś na forum modę na te buciki z wełny merino...pierwsza podsunęłaś informację o takich cudeńkach
Ja nie myje z fluorem, pytałam mojego stomatologa i powiedział, żeby bez fluoru i absolutnie nie szczoteczka soniczna.Ja czytałam " tata stomatolog" i on mówi, że myjemy ząbki szczoteczka dwa razy dziennie pasta z fluorem z 1000 ppm. Ja kupiłam przed przypadek z 500 ppm, no ale nie będę kupować innej specjalnie. I staram się myć jej codziennie dwa razy, ale nie zawsze się pamięta, czasem umyje tylko raz a czasem jeden dzień nie umyje
zaznaczę, że młody lekarz studiował w UK i tam pracował ale wrócił i założył klinikę.
Jak go pytałam jak to jest w UK to powiedział, że najgorsza praktyka była w szpitalu bo maleńkie dzieci miały operacyjnie usuwane ząbki z przejedzenia cukrem.... ledwo wytrzymał.
Ma dwójkę dzieci i mówi, że nie ma przebacz od małego czyścił im nawet na siłę
ja centymetremAle śliczne Może głupie pytanie, ale jak mierzycie dzieciom stopy?
Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, uśmiałam sięTo bystry Tomek jednak.
Moja "nie kuma" jeszcze zbyt wiele.
Nauka pokazywania na ptzykład:
- Popatrz, Meluniu to owieczka ma oko.
Pokaż gdzie jest oko.
Melania po 30 powtórzeniach pokazuje paluszkiem oko i niepewnie patrzy czy ok.
Mama biję brawo i cieszy się spektakularnie. Dziewczynka oddycha z ulga i też się cieszy.
Następuje nauka " Gdzie owieczka ma ucho?"
Po 30 powtórzeniach Melania pokazuje OKO
Kurtyna.
reklama
Ja już też nie mogę się doczekać końca kp, nie wyobrażam sobie karmić 2-3 lata, już chcę "odzyskać" swoje ciało i mieć je tylko dla siebie aczkolwiek lubię karmić, dziecko jest przy tym takie ufne i bezbronne, niezapomniany widok. No i teraz po prostu rzucam jej ten cycek na pożarcie, już chyba czucia nie mam, a pierwsze 2 miesiące łzy mi ciekły przy każdym karmieniu tak bolało ("technicznie" było wszystko ok, po prostu takie wrażliwe sutki miałam).Ja zaczynam się nastawiać raczej na to że będziemy kończyć, po kąsaniu dla zabawy nie jest mi do śmiechu, bolą mnie sutki, a zębów jest więcej. Jedynie będę tęsknić za początkami karmienia, no i za usypianiem. Teraz zaczyna się robić ekstremalnie, bo potrafi na siedząco jeść wpatrując się kątem oka w TV, albo klepie mnie po piersiach, ciągnie za stanik, i się z tego śmieje. Tak więc już od lutego się weźmiemy za odstawienie.