Nie, to chyba inne, bo mój ma takie za kostkę, z tyłu na rzep zapinane, szeroko się otwierają i łatwo stopę wsadzić, ale są fajne na spacery, cieplutkieteż zamówiłam ale oddałam, nie wiem jakie masz ale te były odsuwane z tyłu na pięcie Achillesa totalna porażka jak u nas ciężko wepchnąć stopę... do tego za krótkie bo przed kostkęo
reklama
Patii26
Fanka BB :)
ja miałam dzisiaj jazdę na całego zawsze w południe spacer na zew w śpiworku 2 min i śpi 1h czasem więcej.
dzisiaj coraz pierwszy nie spał nic, rękawiczki i czapkę co chwilę ściągał, śpiworek dwa razy mu opuszczałam tylko na nogi myślałam może za gorąco...
e tam wrony latały kra kra śmiech przestały drzewa się bujały śmiech (w sumie u nas trochę dzisiaj wiało)
przechodziliśmy koło szkoły dzieci wyszły ok 14 w czapkach mikołaja a niektóre z maskami twarzy mikołaja (nie wiem o co kaman ) ale mały jak ich zobaczył śmiech
mówię kurde jeszcze nie śpi skręciłam w uliczkę do parku cisza spokój uśnie a co Wy ryk i płacz naprzemiennie mówię może kupa, sprawdzam nic
mówię dobra pobujam przejdzie mu nadal ryk i płacz przechodzą ludzie coś pod nosem komentują patrzą na mnie wyrodnym wzrokiem mówię no nie zawracam nadal ryk i płacz
przechodzimy jakieś maleństwo obudziliśmy przeszłam szybko w inną uliczkę ale mina matki nietęga
i tak ryk i płacz aż do osiedla wchodzę słyszy tylko proszę wejść drzwi otwarte i cisza a potem śmiech w garażu bo znaki drogowe, w windzie bo światełka a ja upocona, wk....pierwszy raz taka sytuacja jakaś sąsiadka jechała windą i chyba widziała moje podenerwowanie bo mówi z nastolatkami jest jeszcze gorzej a ja tylko warknęłam nie chce nawet wiedzieć....
a w domu okazało się, że wciągnął butle 200ml mm i dopiero w ramionach tatusia poszedł na drzemkę i spał 1,5 h
nie kumam już nic!
dzisiaj coraz pierwszy nie spał nic, rękawiczki i czapkę co chwilę ściągał, śpiworek dwa razy mu opuszczałam tylko na nogi myślałam może za gorąco...
e tam wrony latały kra kra śmiech przestały drzewa się bujały śmiech (w sumie u nas trochę dzisiaj wiało)
przechodziliśmy koło szkoły dzieci wyszły ok 14 w czapkach mikołaja a niektóre z maskami twarzy mikołaja (nie wiem o co kaman ) ale mały jak ich zobaczył śmiech
mówię kurde jeszcze nie śpi skręciłam w uliczkę do parku cisza spokój uśnie a co Wy ryk i płacz naprzemiennie mówię może kupa, sprawdzam nic
mówię dobra pobujam przejdzie mu nadal ryk i płacz przechodzą ludzie coś pod nosem komentują patrzą na mnie wyrodnym wzrokiem mówię no nie zawracam nadal ryk i płacz
przechodzimy jakieś maleństwo obudziliśmy przeszłam szybko w inną uliczkę ale mina matki nietęga
i tak ryk i płacz aż do osiedla wchodzę słyszy tylko proszę wejść drzwi otwarte i cisza a potem śmiech w garażu bo znaki drogowe, w windzie bo światełka a ja upocona, wk....pierwszy raz taka sytuacja jakaś sąsiadka jechała windą i chyba widziała moje podenerwowanie bo mówi z nastolatkami jest jeszcze gorzej a ja tylko warknęłam nie chce nawet wiedzieć....
a w domu okazało się, że wciągnął butle 200ml mm i dopiero w ramionach tatusia poszedł na drzemkę i spał 1,5 h
nie kumam już nic!
MamM
"Rzucam cycek na pożarcie" JagodakkkJa już też nie mogę się doczekać końca kp, nie wyobrażam sobie karmić 2-3 lata, już chcę "odzyskać" swoje ciało i mieć je tylko dla siebie aczkolwiek lubię karmić, dziecko jest przy tym takie ufne i bezbronne, niezapomniany widok. No i teraz po prostu rzucam jej ten cycek na pożarcie, już chyba czucia nie mam, a pierwsze 2 miesiące łzy mi ciekły przy każdym karmieniu tak bolało ("technicznie" było wszystko ok, po prostu takie wrażliwe sutki miałam).
dopisuję do
"nokautuję cycem" karoo-kp
E
ecza
Gość
Ależ oczywiście , że sklep znalazłaś Ty ale @karoo-kp pisała , że ma buciki z tej wełny kupione gdzieś tam od kogoś...a Ty poszukałaś sklepu z takim asortymentem i rozesłałaś w światyyy z firmy Bobowełna to mój wyszukany sklep z tymi butkami ale może być i @karoo-kp bo jestem jej wdzięczna bo naszukałam się ale znalałam i zakochałam się w wełnie merino
E
ecza
Gość
Biedny głodny był a Ty mu wycieczki robiłaśja miałam dzisiaj jazdę na całego zawsze w południe spacer na zew w śpiworku 2 min i śpi 1h czasem więcej.
nie kumam już nic!
To co się dziwisz, że się upominał o swoje
Ależ masz pamięć odnośnie cytatów dziewczyn...no chyba , że serio zapisujesz"Rzucam cycek na pożarcie" Jagodakkk
dopisuję do
"nokautuję cycem" karoo-kp
MamM
My mamy dwa auta i w jednym jeszcze łupina, Melania się w niej jakoś mieści, co prawda w samej bluzeczce, ale tak, na krótkich odcinkach daje radę.Czy jest ktoś kto jeszcze nie wymienił łupiny na fotelik?
My dopiero dzisiaj kupiliśmy nowy fotelik, bo w łupinie już miała mało miejsca. Kupiliśmy Joie Spine 360, z tego co pamiętam to @Mary2094 też ma taki. Teraz to ma luksus w nim
aa przepraszam nie dodałam przed wyjściem je obiad, dzisiaj miał makaron, buraczki, kotleciki z indyczka i ćwiartkę jabłkaBiedny głodny był a Ty mu wycieczki robiłaś
w sumie to mu zamieniłam bo przed wyjściem zawsze piliśmy butle a po przyjściu jadł obiad ale chce go przygotować już na żłobek bo tam jest właśnie na odwrót najpierw drugie potem po spacerze zupa.
MamM
Lubię takie słowne majstersztykiBiedny głodny był a Ty mu wycieczki robiłaś
Ależ masz pamięć odnośnie cytatów dziewczyn...no chyba , że serio zapisujesz
A te są w punkt trafione
reklama
E
ecza
Gość
Kurde sama bym taki obiad wszamałaaa przepraszam nie dodałam przed wyjściem je obiad, dzisiaj miał makaron, buraczki, kotleciki z indyczka i ćwiartkę jabłka
w sumie to mu zamieniłam bo przed wyjściem zawsze piliśmy butle a po przyjściu jadł obiad ale chce go przygotować już na żłobek bo tam jest właśnie na odwrót najpierw drugie potem po spacerze zupa.
Kiedy Wy to gotujecie to ja nie wiem