Mary2094
Fanka BB :)
My dzisiaj w szpitalu byliśmy na oddziale Dermatologii, dzięki pani doktor onkolog która 2 dni temu widziała A Staśka plamy na plecach i twarzy. powiedziała że postara się pomóc
w każdym bądź razie jesteśmy po wizycie mały miał badaną skóry mikroskopem i się okazuje że to jest troszkę odmienna postać łzs z ciemieniuchą plecy, policzki, brwi i też ramiona.
zalecenia odstawiamy wszystkie kosmetyki, Plus jest taki że to nic pokarmowego, a ja myślałam że to trochę żółtawe policzki to od dyni
wrzucam kartkę z zaleceniami żadne sterydy nie potrzebne.
Normalnie chyba zmienię zdanie o NFZ
Ps I najważniejsze kazała mi wyluzować takie zmiany są co do drugiego dziecka i najczęściej utrzymują się do pierwszego roku życia
Ja wczoraj zmieniłam zdanie o ginekologu na NFZ. Nikt u mnie nie widział PCOS, miałam przecież problemy z zajściem w ciążę, i od lat zmagam się z bolesnymi miesiączkami, lekarz wczoraj trzymał mnie godzinę i wszystko mi tłumaczył. Rozważamy z mężem teraz starania o następną ciążę bo może być hardcore. Jeżeli nie uda nam się do 2 lat, rezygnujemy. Mamy chociaż jedno dziecko więc to jest sukces.