O jak miło Mam 2 córeczki, starsza ma 4,5 a młodsza 1,5. Dużo osób nas pyta, czy planowaliśmy, bo trójka to już dużo i jeszcze w takim niezbyt odpowiednim czasie. Skoro z nami jest to gdzieś tam było zaplanowane i zamierzam się z tego cieszyć i kochać jak tą dwójeczkę.O to jesteśmy w podobnej sytuacji. Też spodziewam się 3 dziecka w drodze przypadku ;-) Ale cieszę się bardzo heh w jakim wieku masz starsze dzieci ?
reklama
Dziękuję za słowa otuchy Lubię mojego lekarza, bo w poprzedniej ciąży naprawdę mogłam na niego liczyć. Powiedział to raczej w żartach ale spotykam się z wieloma opiniami, że niewłaściwy moment wybraliśmy. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nasze dzieciaczki będą zdrowe i szczęśliwe jak te, które urodziły się we "własciwym" momencie.Witaj i gratulacje ❤
Ja nic takiego nie uslyszalam i mam nadzieje nie uslysze wydaje mi się że lekarz może być antyPIS a tak serio, to ile kobiet rodziło w tym najgorszym czasie i nikt im nie powiedzial ze zły moment wybrały ja planowałam ciążę a ten cały koronawirus to przecież Pan Prezydent Duda powiedział youtuberom ze jest sytuacja opanowana
Bridget_Ben
Fanka BB :)
Ja tez 3 ciaza I 30 lat
Mojej córce młodszej też idą 4 i to trzy narazWiem o czym mówisz bo maruda niesamowita. Pada na twarz ale nie uśnie samaDzisiaj mam lekkie pobolewania podbrzusza ale wiem że to normalne i trzeba przetrwać... synowi idą 4 i 5 i jest nie zła maruda i tylko mama i mama hehe a co tam u Was jak się czujecie ??
Bridget_Ben
A wlasnie zapomnialam wam powiedziec wczoraj dzownila do mnie polozna (u nas jest na tel ze wzgledu na corona) I bede mogla rodzic w domu z moim drugim synem ledwo zdazylam od 1 skurczu do porodu zajelo mi zaledwie godzine dlatego wolalabym nie jechac do szpitala
Jak tylko u lekarza będzie wszystko ok to też będzie 3Ja tez czekam na 3 szczęście
Marvelka89
Ja 31 i ciaza 6 mam 3 aniolkiJa tez 3 ciaza I 30 lat
Napewno będzie dobrze zobaczyszJak tylko u lekarza będzie wszystko ok to też będzie 3
reklama
Marvelka89
W domu?A wlasnie zapomnialam wam powiedziec wczoraj dzownila do mnie polozna (u nas jest na tel ze wzgledu na corona) I bede mogla rodzic w domu z moim drugim synem ledwo zdazylam od 1 skurczu do porodu zajelo mi zaledwie godzine dlatego wolalabym nie jechac do szpitala
U nas w Polsce to chyba nie mozliwe nie slyszalam bynajmniej