reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Córka dwa latka kończy w sierpniu A synek się urodził w marcu tego roku 😁 Także będzie mała różnica między wszystkimi dziećmi. Mam 31 lat i tak planowałam mieć 3 dzieci do 35 więc idealnie :-)
Dziś coś mam spadek formy chyba zaczynają się wkoncu ciążowe dolegliwości. W głowie mi się kręci i brzuch pobolewa.
Macie jakieś przeczucia na płeć? Mi się wydaje że będzie synek. W przyszłym tyg jak będzie serduszko to będę się umawiać na badania prenatalne jakoś na początek września to jest szansa że poznam płeć. Będzie to już po 12 tyg.
Ja po cichu liczę, że będzie synuś 😁 Zobaczymy. A jak nie, to trzecia córcia do kompletu 😁

reklama
Widzę, że każda z Was ma już jakieś doświadczenie, w moim przypadku to 1 ciąża i totalnie nie wiem czego się spodziewać 😅 a wirus wirusem, zawsze coś będzie.. Nas z mężem ciągle coś powstrzymywało przed decyzją o dziecku, więc zdaliśmy się na los i tu proszę 👶
Czasami lepiej nie wiedzieć, bo za dużo się myśli 😉 poza tym każdy przypadek jest inny. Najważniejsze to spokój, pozytywne myślenie i czerpanie jak najwięcej radości z tych chwil, bo bardzo szybko mija te 9 miesięcy.

Widzę, że każda z Was ma już jakieś doświadczenie, w moim przypadku to 1 ciąża i totalnie nie wiem czego się spodziewać 😅 a wirus wirusem, zawsze coś będzie.. Nas z mężem ciągle coś powstrzymywało przed decyzją o dziecku, więc zdaliśmy się na los i tu proszę 👶
Ja też się nie przejmuje wirusem. I tak trzeba wyleżeć w szpitalu a tak to jest szansa że szybciej wypuszczą. Moja szwagierka na drugi dzień wyszła po cc w kwietniu

Ja też mam nadzieję na syna ale jak będzie córa to też będzie idealnie 😀Tylko mój zgłupieje z 4 babami 🤣
Mój mąż pewnie jak każdy facet marzy o synu, ale mówi, że jak będzie kolejna dziewczynka to dopiero będzie miał dobrze. Jak zaczniemy razem piec, gotować itp. to będzie miał raj 😁 Jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tej burzy hormonów, która go kiedyś czeka 🤣

Mój mąż pewnie jak każdy facet marzy o synu, ale mówi, że jak będzie kolejna dziewczynka to dopiero będzie miał dobrze. Jak zaczniemy razem piec, gotować itp. to będzie miał raj 😁 Jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tej burzy hormonów, która go kiedyś czeka 🤣
Właśnie mój sobie zdaje i mówi że będzie złość jajników 🤣

reklama
My też będziemy się cieszyć i z chłopca i dziewczynki ale ekonomicznie lepiej jak będzie chłopczyk bo wtedy obaj będą w jednym pokoju A w drugim najstarsza córka.
Ja rodzilam w marcu to musiałam być dwa dni w szpitalu po porodzie naturalnym A kobiety po cc 3 dni.

Do góry