Ja po cichu liczę, że będzie synuś Zobaczymy. A jak nie, to trzecia córcia do kompletuCórka dwa latka kończy w sierpniu A synek się urodził w marcu tego roku Także będzie mała różnica między wszystkimi dziećmi. Mam 31 lat i tak planowałam mieć 3 dzieci do 35 więc idealnie :-)
Dziś coś mam spadek formy chyba zaczynają się wkoncu ciążowe dolegliwości. W głowie mi się kręci i brzuch pobolewa.
Macie jakieś przeczucia na płeć? Mi się wydaje że będzie synek. W przyszłym tyg jak będzie serduszko to będę się umawiać na badania prenatalne jakoś na początek września to jest szansa że poznam płeć. Będzie to już po 12 tyg.
reklama
Mnie obojętne co będzie parke mam w domu więc byleby zdrowe heheJa po cichu liczę, że będzie synuś Zobaczymy. A jak nie, to trzecia córcia do kompletu
Bridget_Ben
Fanka BB :)
Tak u nas mozna przynosza basen I gaz ze soba i masz 2 polozne ze soba
Widzę, że każda z Was ma już jakieś doświadczenie, w moim przypadku to 1 ciąża i totalnie nie wiem czego się spodziewać a wirus wirusem, zawsze coś będzie.. Nas z mężem ciągle coś powstrzymywało przed decyzją o dziecku, więc zdaliśmy się na los i tu proszę
Czasami lepiej nie wiedzieć, bo za dużo się myśli poza tym każdy przypadek jest inny. Najważniejsze to spokój, pozytywne myślenie i czerpanie jak najwięcej radości z tych chwil, bo bardzo szybko mija te 9 miesięcy.Widzę, że każda z Was ma już jakieś doświadczenie, w moim przypadku to 1 ciąża i totalnie nie wiem czego się spodziewać a wirus wirusem, zawsze coś będzie.. Nas z mężem ciągle coś powstrzymywało przed decyzją o dziecku, więc zdaliśmy się na los i tu proszę
Ja też mam nadzieję na syna ale jak będzie córa to też będzie idealnie Tylko mój zgłupieje z 4 babamiJa po cichu liczę, że będzie synuś Zobaczymy. A jak nie, to trzecia córcia do kompletu
Ja też się nie przejmuje wirusem. I tak trzeba wyleżeć w szpitalu a tak to jest szansa że szybciej wypuszczą. Moja szwagierka na drugi dzień wyszła po cc w kwietniuWidzę, że każda z Was ma już jakieś doświadczenie, w moim przypadku to 1 ciąża i totalnie nie wiem czego się spodziewać a wirus wirusem, zawsze coś będzie.. Nas z mężem ciągle coś powstrzymywało przed decyzją o dziecku, więc zdaliśmy się na los i tu proszę
Mój mąż pewnie jak każdy facet marzy o synu, ale mówi, że jak będzie kolejna dziewczynka to dopiero będzie miał dobrze. Jak zaczniemy razem piec, gotować itp. to będzie miał raj Jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tej burzy hormonów, która go kiedyś czekaJa też mam nadzieję na syna ale jak będzie córa to też będzie idealnie Tylko mój zgłupieje z 4 babami
Właśnie mój sobie zdaje i mówi że będzie złość jajnikówMój mąż pewnie jak każdy facet marzy o synu, ale mówi, że jak będzie kolejna dziewczynka to dopiero będzie miał dobrze. Jak zaczniemy razem piec, gotować itp. to będzie miał raj Jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tej burzy hormonów, która go kiedyś czeka
reklama
MamaR
Fanka BB :)
My też będziemy się cieszyć i z chłopca i dziewczynki ale ekonomicznie lepiej jak będzie chłopczyk bo wtedy obaj będą w jednym pokoju A w drugim najstarsza córka.
Ja rodzilam w marcu to musiałam być dwa dni w szpitalu po porodzie naturalnym A kobiety po cc 3 dni.
Ja rodzilam w marcu to musiałam być dwa dni w szpitalu po porodzie naturalnym A kobiety po cc 3 dni.