reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Najgorsze jest te osłabienie. Rano wstałam jak skowronek... Ale po tej kawcw mnie zamuliło i niby sprzatam cały dom (160m)🤦‍♀️ ale chodzę jak ścięta 🥴. Tylko ze tez pogoda się u nas zmieniła wczoraj upał a dzis 16 stopni i deszcz 🤷‍♀️
U nas też wraz ze zmianą pogody entuzjazm I padł też wczoraj gorąco A dziś 17 stopni i deszcz nie ma jak cudowne lato 🤦‍♀️🤦‍♀️

Witajcie 🙂 Nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale teraz poczułam potrzebę, żeby dołączyć do grupy oczekujących na dzidziusia. Jak czytam Wasze wypowiedzi to od razu lżej na sercu, bo widzę, że dużo osób planowało ciążę mimo tej trudnej sytuacji, jaką mamy teraz. Jestem w 6 tc. To moja 3 ciąża i była dla nas niespodzianką. Byłam już na wizycie, wszystko jest ok, serduszko bije. Termin porodu wypada na 7.03.2021. Mój lekarz od razu stwierdził, że nam się "przydarzyło" i dał mi trochę do zrozumienia, że w ciążę w czasie pandemii nie zachodzi nikt o zdrowych zmysłach 😉 Jak Wy się z tym czujecie? Bo ja mam sporo obaw ale chciałabym się normalnie tą ciążą cieszyć.

Witajcie 🙂 Nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale teraz poczułam potrzebę, żeby dołączyć do grupy oczekujących na dzidziusia. Jak czytam Wasze wypowiedzi to od razu lżej na sercu, bo widzę, że dużo osób planowało ciążę mimo tej trudnej sytuacji, jaką mamy teraz. Jestem w 6 tc. To moja 3 ciąża i była dla nas niespodzianką. Byłam już na wizycie, wszystko jest ok, serduszko bije. Termin porodu wypada na 7.03.2021. Mój lekarz od razu stwierdził, że nam się "przydarzyło" i dał mi trochę do zrozumienia, że w ciążę w czasie pandemii nie zachodzi nikt o zdrowych zmysłach 😉 Jak Wy się z tym czujecie? Bo ja mam sporo obaw ale chciałabym się normalnie tą ciążą cieszyć.
Też są obawy bo wiadomo ale mieliśmy na uwadze że albo się uda do mojej 30stki albo już nie będziemy sie starać i tak udało się A 30stke mam 18 sierpnia staramy się cieszyć i myśleć pozytywnie. Musi być dobrze i tyle. Mój lekarz nie dawał komentarzy powiedział tylko że trzeba bardzo uważać.

Też są obawy bo wiadomo ale mieliśmy na uwadze że albo się uda do mojej 30stki albo już nie będziemy sie starać i tak udało się A 30stke mam 18 sierpnia staramy się cieszyć i myśleć pozytywnie. Musi być dobrze i tyle. Mój lekarz nie dawał komentarzy powiedział tylko że trzeba bardzo uważać.
To wspaniały prezent na zbliżające się urodziny 🙂 Życzę zdrówka! I rzeczywiście pozytywne myślenie to podstawa. Powodzenia!

O to jesteśmy w podobnej sytuacji. Też spodziewam się 3 dziecka w drodze przypadku ;-) Ale cieszę się bardzo heh w jakim wieku masz starsze dzieci ?

reklama
Witaj i gratulacje ❤️
Ja nic takiego nie uslyszalam i mam nadzieje nie uslysze 😜 wydaje mi się że lekarz może być antyPIS 😂😂 a tak serio, to ile kobiet rodziło w tym najgorszym czasie i nikt im nie powiedzial ze zły moment wybrały 😒 ja planowałam ciążę a ten cały koronawirus to przecież Pan Prezydent Duda 😜 powiedział youtuberom ze jest sytuacja opanowana 😜

Do góry